Samsung S25+ alınır mı?

Güç olarak hepsi güçlü telefon gibi gözüküyor ama hepsi beni 4-5 yıl başka telefona bakmadan devam ettirir mi pişman olur muyum? İleride garatilik bir durum olursa destek oluyorlar mı?
Pişman olmazsın ama telefonları gidip inceleyip, özelliklerine ve arayüzlerine falan bakmanı öneririm karşılaştırırsın hem. Içine sinmiyorlarsa S25 plus bakabilirsin.

Normalde alınmaz derdim ama kötü olduğu için değil çünkü benzer fiyatında magic 7 Pro var ve S25+ magic 7 Pro dengi bile değil. Ancak 45bine indirimli geliyorsa alabilirsiniz, iyi bir cihaz.

Kanka ben 1 aydır kullanıyorum cihazı. Gözüm kapalı tavsiye ederim sana. Kamera, ekran, batarya, işlemci, arayüz kısacası her şeyiyle çok güzel. Iphone 15 satıp geçtim bende. Servis sormuşsun onu okudum. Telefonda sıkıntı yaşamadım da, halihazırda 5 yıldır samsung tablet kullanıyorum. Bazı sorunlar olmuştu, kayıt talebi oluşturuyorsun, adamlar telefonla seni arayıp, uzaktan bağlanıp cihazına sorununu çözüyor. Direkt servise yollama olayında da iyiler diye biliyorum, çevremde çok samsung kullanan var.
Sonuç olarak " Geçmişin teknolojisi ve geleceğin fiyatı " sloganını benimsemiş elmadan uzak kalmanı öneririm. Ablamda da iphone 11 var. Evde şarj aletsiz, dışarıda powerbanksiz gezemiyor. Sorun varsa sor yanıtlarım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı