Samsung S25 Plus alınır mı?

• Konuyu başlatan Vaga
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 198

Vaga

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Samsung S25 Plus’ın 256 GB modelini almayı düşünüyorum. Aslında 512 GB olan modeli düşünüyordum ama onun da fiyatı çok artmış. Taksitle bu telefon alınır mı sizce? Yıl sonu indirimi olur mu? Şu an fiyatı 55 bin civarında geziyor. Telefonun fiyatı gelecek kasım ayında ne olur? Eğer ucuzlarsa bekleyebilirim, almayabilirim.

Şubatta S26 gelir sanırım. Para TL’de değilse beklenebilir.
Para yok, kredi kartıyla taksit yaptıracaktık.

S26 aşırı farklı olmayacak diye düşünüyorum. Beklerim dersen S26'yı bekle ya da al geç.
Hocam, acaba indirim gelir mi? Şu an onu bekliyordum. Bir de askere gitme durumum olabilir. Alsam telefon boşta duracak. Döndüğümde fiyatı düşerse üzer.

Hocam, acaba indirim gelir mi? Şu an onu bekliyordum. Bir de askere gitme durumum olabilir. Alsam telefon boşta duracak. Döndüğümde fiyatı düşerse üzer.
Askere gidip telefonun boşta durma durumunda tabii ki bekle. Zaten telefon yaş almış olacak ve yeni model gelecek. Her türlü düşer. Paran nakitte ise altın yapıp kenara koy diyecektim ama kredi kartıyla alacağını yazmışsın zaten. Her yol beklemeye çıkıyor :)

Hocam, acaba indirim gelir mi? Şu an onu bekliyordum. Bir de askere gitme durumum olabilir. Alsam telefon boşta duracak.
Döndüğümde fiyatı düşerse üzer.
3-5 düşme olur elbette. Sonuçta Samsung. Askere gitme durumunuz varsa acele etmeyin derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı