Samsung S25 Plus vs iPhone 15 Plus

Mesaja yeni bakmak zorunda kaldım kusura bakmayın. Ama şöyle bir şey de var eğer bu yılın sonunda yeni S26 veya iPhone modelleri hoşuma giderse elimdeki S25 Plus'u satmaya kalkabilirim bana bir yandan da para kaybettirmeyecek bir telefon olmasını istiyorum. Çevremdekiler ise Samsung telefonlarda para kaybedeceğimi söylüyorlar doğru mu?

Ve iPhone alırsam 2. el Samsung alırsam sıfır alırım bunu da düşünerek karar verelim.

@Taha2008 @Mühendismisin @XPLSG @mardzic @GucukBey yazdıklarımdan dolayı etiket attım düşünceleriniz çok önemli.
Iphoneyi kolay ve iyi fiyata satabilirsin. 2. Eli sağlam. Amma S25 plus daha iyi bir cihaz Iphone 15 plustan. Ha S26 ve Iphone 17 modellerini düşünürsen, o zaman satabilirsin cihazlarını, Iphone özellikle kolay ve iyi fiyata satılır.

Son düzenleme:
Elimde şu anda Samsung Note 20 Ultra var ve artık yavaştan kendisini salmaya başladı. Ben de yeni bir telefona geçeceğim. Samsung S25 Plus mı almalıyım yoksa iPhone 15 Plus mı telefon önerisi de yazabilirsiniz.

S25+ ile kıyaslanacak bir telefon değil 15 Plus. Elbette S25+ çok üstün. 2. ele okeyseniz 15 Plus yerine 2. el 14 Pro Max, 14 Pro düşünebilirsiniz. 14 Pro serisi her yönden düz 15, 15 Plus'tan daha iyi telefondur. Zorlarsanız 2. el 15 Pro bile rahat bulabilirsiniz. IPhone'da düz modeller çöptür. Paranız boşa gider. Ayrıca teknoloji bu kadar yavaş giderken S26'da sizi değiştirmeye itecek bir etken olacağını sanmıyorum o yüzden satma kısmını bence şimdiden düşünmeyin. S25+ da fazla zarar ettirmez iPhone kadar olmasa da.

Elimde şu anda Samsung Note 20 Ultra var ve artık yavaştan kendisini salmaya başladı. Ben de yeni bir telefona geçeceğim. Samsung S25 Plus mı almalıyım yoksa iPhone 15 Plus mı telefon önerisi de yazabilirsiniz.
Ben iPhone sevmediğim için S25 Plus diyeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı