AyEeSto01
Hectopat
Daha fazla
Öncelikle şarj konusundan bahsedeyim ben ilk aldığımda bu optimizasyon süresi bitene kadar biraz kısa gelmişti bana ama şu an düzeldi ben 20-85 arası kullanıyorum bataryayı öyle fazla oyun oynayan biri değilim, sosyal medya falan takılıyorum.Isınma sorunları falan olduğunu söylüyorlar doğru mu? Ve bataryası ne kadar süre gidiyor, rahatça bir günü çıkarabiliyor musun?
Kullanım olarak da benim kullanımım da oyun oynamadığım günlerde %85 kullanım ile 7 saat ekran süresi aldığım da olmuş. Oyun olan karışık kullanımda ise %100 kullanıma 6 saat aldığım da olmuş.
Yani kompakt bir telefon olarak benim için fena gelmedi S25 düz modeli.
Eminim S25+ modeli 1-2 saat daha fazla verecektir bu süreleri bayağı iyi bence o şekilde.
Isınma konusunda ise oyun oynayınca veya birkaç işini bir anda yaptığınızda (telefon konuşması, sosyal medyada gezinme) ısınıyor evet ama el yakacak ya da rahatsız edecek bir ısı hissetmedim hiç ama evet ısındığını hissediyorsunuz telefonun bir de havalarda ısınmaya başladı ondan da etkilenir. Bir de düz S25 modeli küçük olduğundan plus modeline göre daha başarısız soğutmada ben plus modelinde sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Başka bir sorun olursa sorabilirsin.