Samsung S25 vs iPhone 15

Şuan kullanmış olduğunu cihaz nedir? Apple kullanan biri olarak bu aralar çok memnun değilim. Pro serisini kullansam da düz seriler ondan daha kötü gözümde. Bu yüzden tercihim Samsung S25 olur.

Ocağa doğru telefon değiştireceğim. Bu iki telefondan hangisini alsam kararsız kaldım. Fikirleriniz nelerdir?

Yılbaşından sonra zam gelmesi çok olası yılbaşından önce almaya bakarsanız çok iyi olur bütçen nedir?
Hangi amaçla kullanacaksın genel olarak.

7 sene tüm son çıkan IPhone'ları kullandım + ekosistem dahil. En son cihazım 15 Pro Max'di S25 ultraya geçeli 3 ay oldu millet nasıl iPhone övüyor diyorum :D Samsung da ekosistemde çok çok başarılı onca yıl alışkanlıktan sonra bir fark göremedim ekosistem konusunda. S25 Ultra bambaşka büyüledi beni net Samsung diyorum her konuda hem de.

Ya şu an elimde iPhone 12 var fakat Samsung'u daha çok seviyorum kullanma amacımda oyun projeler ve normal işler.

7 sene tüm son çıkan IPhone'ları kullandım + ekosistem dahil. En son cihazım 15 Pro Max'di S25 ultraya geçeli 3 ay oldu millet nasıl iPhone övüyor diyorum :D Samsung da ekosistemde çok çok başarılı onca yıl alışkanlıktan sonra bir fark göremedim ekosistem konusunda. S25 Ultra bambaşka büyüledi beni net Samsung diyorum her konuda hem de.

Zorlanma yaşadınız mı peki Apple'dan Samsung'a geçerken?

Son düzenleyen: Moderatör:
3 aydır S25 kullanıyorum. Gayet memnunum. Yapay zeka özellikleri zaten harika. Kamerası da fiyatı için güzel. Hiçbir donma kasma yaşamadım. Boyut olarak da tek elle kullanım için çok rahat. S 25 i tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı