Samsung S26 Ultra beklenir mi?

iPhone gibi son donemde de Samsung tarafinda aman almayin yeni cikacak cihazda her sorun cozulecek diye cikariliyor. Şu anki teknoloji seviyesinde telefonda sence ne devrimi olabilir ki batarya haricinde?

Acil ihtiyacin varsa al, yoksa ve keyfi olarak yenilemek istiyorsan tabii ki gormekten zarar gelmez.

Arkadaşlar ben S25 Ultra almayı düşünüyorum ama internette S26 Ultra devrim yaratacak diyorlar. Sizce S26 ultrayı beklemeli miyim?
Aralarında çok büyük fark olmaz zaten daha geliştirebilecekleri fazla bir şey yok. S25 UItra alabilirsin ama şu an telefonun idare ediyorsa bekle istersen. Ben senin yerinde olsam S25 Ultra alırdım.

Arkadaşlar ben S25 Ultra almayı düşünüyorum ama internette S26 Ultra devrim yaratacak diyorlar. Sizce S26 ultrayı beklemeli miyim?
Samsung'un fold serisindeki atilimi nedeniyle beklemenizi oneririm, daha neler gelisebilir diye soyleniyor ve genel olarak bir model ustlerde cok farklar olmuyor ama bazen belli de olmuyor, iPhone kisminda da 17 pro da beklenilen yenilikler dogruysa rakipler saglam. Ama soyle bir durum da var s26 ultra'ya daha cok var.

S Serisi her yıl şubatta tanıtılıyor yani daha Çıkmasına 7-8 ay var hocam 8 ay telefon mu beklenir Allah için. Telefon dünyasını değiştirecek olsa yine beklenmez şurada ertesi güne sağ çıkacağınız belli değil imkan varken alın kullanın çıkınca bakarsınız duruma göre.

Sağolun hocam

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı