Samsung S27D590C nasıldır?

E-spor la ilgilenmiyorsan. Düşük MS benim için önemli değil, 60 FPS bana yeter diyorsan güzel. Tercih meselesidir bence monitörler.

Son düzenleme:
@192809 fiyatına ulaşmadım.

İlk önce uyarılarımı yapayım;

1- 1080p 27"de pikselleşme yapabilir. Yeterli uzaklıktan bakacağınıza emin olun, yakından bakıyorsanız hem pikselleşme hem de boyun ağrıları yapacaktır.

Masanızın da onu kaldırabileceğinden emin olun.

Monitör standart bir 1080p 27" monitör.
Sıfır olarak en fazla ederi 900TL diye düşünüyorum.

Panel olarak VA panel. Renk kakitesi ve gecikme olarak orta seviyede. Ben bu bütçede IPS öneriyorum.

Renk kalitesi olarak en iyi paneldir.
Gecikme olarak VA'lardan yavaş olduğu söylenir ama günümüzde genelde aynı hızda olabiliyorlar.

Zaten gecikme de o kadar önemli değil zaten.

8 bit renk derinliği var, iyi.

Renk gamutları da idare eder.

Bütçenizi ve kullanım amacınızı söylerseniz daha sağlıklı öneriler yapabileceğimi düşünüyorum.

@192809 fiyatına ulaşmadım.

İlk önce uyarılarımı yapayım;

1- 1080p 27"de pikselleşme yapabilir. Yeterli uzaklıktan bakacağınıza emin olun, yakından bakıyorsanız hem pikselleşme hem de boyun ağrıları yapacaktır.

Masanızın da onu kaldırabileceğinden emin olun.

Monitör standart bir 1080p 27" monitör.
Sıfır olarak en fazla ederi 900TL diye düşünüyorum.

Panel olarak VA panel. Renk kakitesi ve gecikme olarak orta seviyede. Ben bu bütçede IPS öneriyorum.

Renk kalitesi olarak en iyi paneldir.
Gecikme olarak VA'lardan yavaş olduğu söylenir ama günümüzde genelde aynı hızda olabiliyorlar.

Zaten gecikme de o kadar önemli değil zaten.

8 bit renk derinliği var, iyi.

Renk gamutları da idare eder.

Bütçenizi ve kullanım amacınızı söylerseniz daha sağlıklı öneriler yapabileceğimi düşünüyorum.
Elime cok uygun fiyata gecti de bir fiyatlandirma yapmak icin bilgi istedim. Kullanmaya devam edecegim. Tesekkurler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı