Samsung S27F350 vs BenQ GL2760H vs Viewsonic VX2757

Hangi Marka Monitör

• Benq gl2760h

Oy: 2 66,7%
  • Samsung ls27f350

Oy: 1 33,3%
  • Viewsonic vx2757

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    3

ufukz12

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 3 monitör arasında kaldım. Boyut olarak 27" tamamdır. Özellik olarak sizlere sormak istiyorum. Bu 3 monitörden hangisini seçmeliyim.

• - %80 oyun oynayan, %20 film,dizi izleyen bir insanım. Profosyenel anlamda oynamıyorum arkadaşlarımla keyif için.
  • - Sapphire R9 380 4GB Nitro ekran kartım var bu yüzden Freesync olan ekranlara yöneldim. Böyle bir şey yapmışlar benim ekran kartıyla uyumlu almışken öyle alayım dedim.
  • -Monitörü duvara hareketli askı aparatı ile monte etmek istiyorum. Gördüğüm kadarıyla seçtiğim monitörlerde arka kısımda askı aparat giriş kısımları var.
  • - Geniş açıdan baktığımda sıkıntı yaşamak istemiyorum. Örneğin oyun oynamayı bırakıp monitörü yatağıma çevirip 3 metreden film, dizi izlemeye başladığımda açıdan dolayı ekranda karartı olması hoşuma gitmiyor.
  • - Sistemimi ahım şahım bir şey değil o yüzden monitör için uçuk kaçık bir fiyat vermek istemiyorum. Intel i3 6100 Skylake, Sapphire R9 380 4 GB Nitro, MSI H110M pro-vd, 8 GB 2133 MHz RAM, 120 GB SSD, Corsair 550+80plus power'dan oluşmaktadır sistemim.
  • - Üretim yılı olarak çokta eski olmayan güncel ürün tavsiyeleri işime gelir. Ek olarak Viewsonic bütçemi biraz zorluyor. Ama bak bu çok muhteşem almazsan pişman olursun vs. falanlık bir durum olursa bütçemi zorlamaya çalışabilirim. Ha işini BenQ ve Samsung da yeterince görür diyorsanız Viewsonic'i eleyeceğim.

Aşağıda monitörleri paylaşıyorum. Tavsiyelerinizi nedenleriyle birlikte bekliyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
BenQ monütör konusunda daha bilinmiş bir marka ve bende tavsiye ederim.

Yok mu başka düşüncesini belirtecek?
Bana yardımcı olur musun? @BilgisayarKurdu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…