Samsung S3511 Windows logosunda kalıyor

• Konuyu başlatan apix
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 3.238

apix

Decapat
Arkadaşlar Samsung S3511 marka laptop uyku modunda bırakıldı ve bir daha açılmadı. Mavi ekran hatası verdi bir dönem, ısrarla tekrar Windows kurmayı denedim yükleme yapıyordu sistem açıldı bir kez XP gibi görüntü geldi bir daha sisteme açılmadı, harddisk'te bad sector oluşmuş ölmüş değiştim harddisk taktım Windows 10 kurayım dedim kurulmadı. Windows DVD'sini takıyorum önyükleme için herhangi bir tuşa basın diyor bastıktan sonra Windows 10 logosunda kalıyor. BIOS'a girebiliyorum RAM bozuk sandım RAM başka PC'ye taktım Memtest vs. kontrol ettim sağlam. Bu problemler olmadan önce Windows 7 vardı. Rica ediyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemin UEFI mi BIOS mu?
Ona göre Rufus ile yazdırman gerek. BIOS'da ona göre ayar seçmen gerek.
USB 3.0 takıyorsan USB 2.0 portunda deneyebilirsin boot sıralamasında USB'yi başa aldıktan sonra.
Bu dediklerinizi yaptım Rufus ile yazdırdım boot sıralamasında usb en başa aldım yine yükleme yapmadı dvd ile yaptım ön yükleme gerçekleştirmek için herhangi bir tuşa basın dedi bastım logo da kaldı bu konuda aslında sistem kurma vs iyiyimdir enteresan olan durum şu ki uyku moduna bozulmadan önce bıraktıktan sonra gelen bozuk görüntüyü anlatmam mümkün değil sonra recovery hatası verdi yine kurmak istedim sistemi 0xc000021a hatası verdi fakat sanki bir donanımda problem var gibi geliyor.

Takılı olan USB boot sıralamasında gözüktü mü? USB 2.0'dan da denedin mi? Başka USB ile de dene.
ISO Microsoft'dan olsun.

Verdiğin hata kodu driver/registry ya da diskten olabilecek bir durum gibi duruyor. Diski yeniledim demiştin şayet sağlam olduğuna emin isen yüklemede atladığın bir nokta var mı diye üzerinden gidebilirsin.

Linki bilgi için verdim. Şu an birşey yüklü değilse anlamı yok.

Takılı olan USB boot sıralamasında gözüktü mü? USB 2.0'dan da denedin mi? Başka USB ile de dene.
ISO Microsoft'dan olsun.

Verdiğin hata kodu driver/registry ya da diskten olabilecek bir durum gibi duruyor. Diski yeniledim demiştin şayet sağlam olduğuna emin isen yüklemede atladığın bir nokta var mı diye üzerinden gidebilirsin.

Linki bilgi için verdim. Şu an birşey yüklü değilse anlamı yok.
Takılı olan usb port sıralamasın da gözüküyor.
Usb sıfır aldım ve İSO Microsoft dan alınma.
Diskim sıfır ssd aldım.Belki bunda da problem vardır diye başka bir laptop'un harddisk ini sıfırlayıp taktım yine olmadı takılan harddisk ler bios da görülüyor.
Yardımınız için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı