Samsung S4 Rom kurmak

Isınır mı derken normal bir şey mi anlamında :)Isındı telefonum o yüzden sordum normal midir?

Bir de uygulama yükseltiyor hakkında ne diyorsun, üstte yazdım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hesabımı neden banladınız fikrim yok çokluk üyelikden neden banladınız anlamadım.Bi daha banlamak istiyorsanız lütfen sorunumu hallediyim ondan sonra banlayın lütfen.
Arkadaşlar 5.0 rom yüklemiştim pek beğenmedim diye 4.4.2 yükledim Firmware for Samsung GT-I9500 - SamMobile burdan 2. olanı yüklemeye çalıştım fakat ilk denememde telefon açılmadı samsug logosunda takılı kaldı bende bataryayı çıkarttım taktım tekrar rom kurdum gene öle oldu diye factory reset yaptım telefon açıldı fakat sorunlu olarak açıldı ingilizce olarak başladı türkiye romunu indirdiğim halde ve anabant sürümü bilinmeyen diyor yazılım güncelleme başarısız diyo ve son olarak rehber okumuyor lütfen yardım edin.
Lütfen banlamayın şuan :)
@brk35 ve arkadaşlar yardım edin lütfen :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet attığım linkdeki 2.romu kullanıyorum.
İlk başta yaptığımda samsung yazdı veya uzun sürdü bende anladım bi sıkıntı olduğunu internetden araştırdım bataryayı çıkarttım tekrar rom attım.
Ve şuan fazladan uygulama var collectiv, drive walk, samsung wallet.

Türkiyenin 4.3 yüklesem acaba bi sorun olmaz heralde ? Ama odinde hiç hata olmadı.Şuan sıfır arama yapılmıyo.4.3 yükledinden sonra güncelleme alır heralde dimi sorun olmazsa?

Odin hata vermse bile düzgün yüklenmemiş olabilir. 4.3 biraz eski bir sürüm ama yine de siz bilirsiniz. Size tavsiyem 4.4.2 sürümüne sahip bir ROM yüklemeniz.(Güncel olmak iyidir. Normalde son sürüm önerirdim fakat beğenmemişsiniz.) Başka bir ülkeninkini de yükleyebilirsiniz. Siz yine de öncelikle şu an yüklü olanı tekrar yüklemeyi bir deneyin.

En son yüklediğim zaman biraz samsung ekranında durdu diye hard reset attım ondan olabilirmi ? Bide samsung ekranında kaç dk bekliyor?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı