Samsung S4 Servis Yok Sorunu

furky41

Hectopat
Telefon servis yok diyor ve ara sıra kendi kendine 1-2 saniyelik uçak moduna geçtiğini gördüm. Telefoncuya götürdüm düzeldi sonra kendiliğinden tekrarlamaya başladı. Konuşurken telefon hattanda düşmeye başladı. Sim kartın pinleri kırılmış olsa böyle olmaz, hiç çekmez ama başka bir sorun olabilir nedir sorun arkadaşlar ?

Samsung Live Chat buradan samsungun canlı desteğini alabilirsin fakat saat şu an 22:06 olduğu için hiç bir görevli yok saat sabah 8 den 22:00 kadar hizmet veriyorlar yarın buradan daha rahat yardım alabileceğini düşünüyorum:mutlu:

Rom veya herhangi bir güvenilir olmadığını düşündüğün program yükledin mi?

Rom veya herhangi bir güvenilir olmayan program yüklemedim hatta izinlerde aramayı durduran programların o izinlerini "APK Permission Remover" ile geri aldım. Tekrar geri yükledim.

Samsung Live Chat buradan samsungun canlı desteğini alabilirsin fakat saat şu an 22:06 olduğu için hiç bir görevli yok saat sabah 8 den 22:00 kadar hizmet veriyorlar yarın buradan daha rahat yardım alabileceğini düşünüyorum:mutlu:

Kategori | Samsung Live Chat

İyi hatırlattınız teşekkür ederim. Saat 20:20 fakat destek ekibinden temsilci yok.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı