Samsung S6 Lite tablet şarj almıyor ve ekranı takılı kalıyor

EagleEye

Decapat
Tabletimi açmaya çalıştığımda açılmadı, şarja taktığımda da bu ekranda kalıyor. Sorun ne olabilir? Nasıl bir çözüm yoluna gidebilirim?

Bu ekranda ne kadar süre beklediniz? Samsung cihazlarda pil tamamen bitip uzun süre bekledikten sonra yarım saat kadar bu ekranda takılı kalabiliyor cihaz.
Bi 10-15 dk şarja takmıştım döndüğümde hala bu ekrandaydı. Bir süredir kullanmıyordum biraz daha şarja takıp beklesem düzelme ihtimali mevcut mudur?

@EagleEye Bir müddet daha bekleyin, uzun süredir kullanmadıysanız dediğiniz gibi kendine gelmesi biraz zaman alabilir.
Peki düzelmediği senaryoda nasıl bir yol izlenebilir fikriniz var mı? Veyahut nasıl bir araştırma yapmak lazım çözüme ulaşmak için böyle bir hata ilk defa gördüm

Sabahtan beri şarjda hocam durum hala aynı ne yapabiliriz garantisi bitti ürünün. Bir çözüm denemek istiyorum tamire vs vermeden fikriniz var mı

Hatta şarjdayken ekran bu şekil parlayıp sönüyordu şarjdan cıkardım açılmıyor hala şarja taktığımda bu ekran devam ediyor. Ne yapılabilir acaba?

Anakartta bir sorunu yoksa pil değişimi bu işi çözebilir diye umuyorum. Başka kablolarla/adaptörlerle denediniz mi?
Evet deniyorum ama sonuç aynı her seferinde, şarjı bitmeden önce bir problemi yoktu anlamadım birden hiçbir şekilde tepki de vermiyor cihaz Ne yapacağız şaşırdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…