Bi 10-15 dk şarja takmıştım döndüğümde hala bu ekrandaydı. Bir süredir kullanmıyordum biraz daha şarja takıp beklesem düzelme ihtimali mevcut mudur?Bu ekranda ne kadar süre beklediniz? Samsung cihazlarda pil tamamen bitip uzun süre bekledikten sonra yarım saat kadar bu ekranda takılı kalabiliyor cihaz.
Peki düzelmediği senaryoda nasıl bir yol izlenebilir fikriniz var mı? Veyahut nasıl bir araştırma yapmak lazım çözüme ulaşmak için böyle bir hata ilk defa gördüm@EagleEye Bir müddet daha bekleyin, uzun süredir kullanmadıysanız dediğiniz gibi kendine gelmesi biraz zaman alabilir.
Sabahtan beri şarjda hocam durum hala aynı ne yapabiliriz garantisi bitti ürünün. Bir çözüm denemek istiyorum tamire vs vermeden fikriniz var mı@EagleEye Pili söküp takmak işe yarıyor bazen. Bazen de pili tamamen değiştirmek gerekiyor. Biraz riskli olsa da ben dondurucuda 5-10 dakika kadar bırakıp taktıktan sonra telefon açılıyordu bazen.
Garantisi varsa servise yollamanız en doğrusu olur tabii.
Evet deniyorum ama sonuç aynı her seferinde, şarjı bitmeden önce bir problemi yoktu anlamadım birden hiçbir şekilde tepki de vermiyor cihazAnakartta bir sorunu yoksa pil değişimi bu işi çözebilir diye umuyorum. Başka kablolarla/adaptörlerle denediniz mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.