Samsung S7 çabuk şarj bitmesi

Slaughter753

Hectopat
Daha fazla  
Telefonu alalı 2 ay oldu.
6.0.1'e güncelledim ve güncelleme ile ilgisi var mı yok mu bilmiyorum. Telefon kendi kendine ekran parlaklığı değişiyor, ekran kilidi kendi kendine kapanıyor, güc tasarruf modunda telefon kullanmadığım halde sarjı 3 saate (teledona hiç bakmadım) sarjı bitti. Telefonun sarjının bitmesinin nedeni telefon ekrani kapalıyken durduk yere ısınmasından dolayı olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonunuza bir sürü uygulama kurmuşsunuzdur şimdi oyunlar onlar bunlar... :D Smart Manager giriyorsunuz, pil sekmesine tıklıyorsunuz. Açılan sayfadan Uygulama güç tasarrufu kısmanda Ayrıntılar diye bir buton var ona basıyorsunuz. Telefonunuzda mevcut uygulamaları gösteriyor. Ordaki uygulamaların hepsini "her zaman optimizasyon" yapıyosunuz. Böylelikle siz kullanmadığınız sürece arka planda çok çalışıp çok güç tüketmicek hatta siz kullanmadıkça internete bile bağlanmayacaklar. Sizde daha uzun pil kullanım süresine kavuşmuş olacaksınız.

Ekran parlaklığı ile ilgili kısımsa üstten tutup çektiğiniz bildirim ve kısa yollar ekranında Ekran ışığı kısmı var. onun en sonundaki Otomatik kutucuğundaki tiki kaldırın ve yarıdan daha aşağı bir konuma çekip öyle kullanın, burdan da pilden tasarruf edeceksiniz. :)

Arkadaşım zaten bütün uygulamalar smart manager de optimize ettiğim halde ve hepsini her zaman optimize olarak ayarladım halde (en yüksek pil performansı yani) telefon kafayı yedi. Bide ram i temizle demişşin zaten hergün temizliyorum. Bide biz salak deiliz :D. Orda salağa anlatır gibi anlatmışşınız. Dediğiniz ve söylediğiniz şeyleri biliyorum ve zaten uyguladığım halde oldu. Yardımın için teşekkür ederim (bir şey farketmesede).

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı