Samsung S7 Edge 2023 yılında kullanılır mı?

ROM kurmak zaten kurdum bitti bir işlem değil. Hele eski bir telefonu günümüzde kullanılır hale getirmek istiyorsanız. Zaten sizin hatanız o kadar eski bir cihaza tutup Android 12 kurmak. 8-10 arası bir sürüm kursaydınız muhtemelen cihaz daha stabil olacaktı. Samsung telefonlar(hele amiral gemisi modelleri) piyasada en fazla ROM seçeneğine sahip cihazlar.

Pasaport kayıtlıysa bir sorun olmaz bende yurt dışı Note 3 kullanıyorum zaten N9005 SD800 modeli. Yakın zamanda değiştireceğim ama. Her ne kadar donma kasma gibi sorunlar olmasa bile, cihaz artık uygulama açılışlarında vs. zorlanmaya başladı ve işlemci fazla güç tüketiyor. Sürekli telefon 1 günü çıkartır mı diye düşünmek yorucu benim için, hele İstanbul gibi bir megakentte.
7.1.2 ve 12 denemiştim biri eski sürümdü. Dediğiniz gibi 9.0 da vardı galiba ama Gps ve Hotspot çalışmıyor diye not düşmüştü. Çok dellenirsem o Romu kurarım belki. Whatsapp desteği de seneye biter gibi görünüyor.

Bu konularda pek bilgisi olmayan birisi olarak bir soru daha soruyorum, herhangi bir ROM kurduğumda Home tuşu ve yanlarındaki dokunmatik olanlar devre dışı kalıyor mu?

Bu konularda pek bilgisi olmayan birisi olarak bir soru daha soruyorum, herhangi bir ROM kurduğumda Home tuşu ve yanlarındaki dokunmatik olanlar devre dışı kalıyor mu?

Hayır devre dışı kalmıyor.

Havoc'da yokmuş ama bir de şu ROM vardı desteği kesilmişti. Denemeye değer mi acaba bunda da sürekli 1600 MHz'de çalışır mı işlemci onu bilmiyorum. Konuyu saptırmayayım ama sizden son bir yorum alabilirim.

Deneyebilirsiniz TWRP vardır muhtemelen zaten cihazınızda ve yapmadan önce bir yedek alırsanız en fazla sevmeyip geri kendi romunuza geçersiniz zaten. Ben LineageOS kullanıyorum şimdilik bir sorunum yok. MHz için ayarlayabilen uygulamalar var kullanımı yükleyip düşürebilirsiniz.

bataryası sadece 3600 MHz.
Yok batarya 3600 UHD. (Mah olmalıydı) 😁

IMG_20230312_001025.jpg
IMG_20230312_001032.jpg
IMG_20230312_001052.jpg
IMG_20230312_001057.jpg
IMG_20230312_001103.jpg

Valla çatur çutur gidiyor 😀

Son düzenleme:

Dalgınlık hocam o kadar olur. Yetiyorsa ne güzel, ben isterim ki herkes Android kullanmayı öğrense ve zaten zor aldığımız telefon gibi ürünlerin ömrünü biraz daha artırsak. Ama maalesef birçok kişi bu cihazların tıpkı bir bilgisayar gibi sistem yükseltilebilir olduğunu bilmiyor. 2-3 yıl sonra bin bir emekle aldıkları telefonları bir köşeye atıyorlar. Aslında şöyle 2023'te S7 kullanmak gibi bir rehber hazırlasanız fena olmaz. Bu yenilenmiş telefon olayları hazır artmışken belki birilerinin yararına olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı