Samsung S7 Edge Android Sistem Sorunu

NiksyW

Kilopat
Daha fazla  
Samsung S7 Edge cihazımın Android sistemi çöktü telefon hiçbir şekilde hiçbir işlem olmuyor. Ne güvenli mod çalıştırabiliyorum ne de reset atabiliyorum nasıl halledebilirim? Odin ile ROM atabilir miyim ya da yaparsam verilerimi yedekliyebilir miyim? Telefonun garantisi yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
sistem arayüzü çöktü hatası mı alıyorsun, hatayı alınca telefon kilitleniyor mu?
Telefon direkt siyah ekranda hiç bir şey gelmiyor sadece ilk çöktüğü zaman a custom OS can cause critical problems in phone and ınstalled applications diye mavi ekran da bir yazı verdi ondan sonra hiç bir şey olmuyor siyah ekranda öyle durdu şarja takınca şarj oluyor ibaresi çıkıyor bir tek o kadar.

Telefon direkt siyah ekranda hiç bir şey gelmiyor sadece ilk çöktüğü zaman a custom OS can cause critical problems in phone and ınstalled applications diye mavi ekran da bir yazı verdi ondan sonra hiç bir şey olmuyor siyah ekranda öyle durdu şarja takınca şarj oluyor ibaresi çıkıyor bir tek o kadar.
O zaman bende bilmiyorum çözümünü. Bende sist arayüzü çöktü hatası geliyordu sonra telefon kilitleniyordu 5 dk kapatmakla uğraşıyordum. Sist arayüzünün önbelleğini temizleyince düzelmişti. Sizin sorun başka.
Samsung S7 Edge cihazımın Android sistemi çöktü telefon hiçbir şekilde hiçbir işlem olmuyor. Ne güvenli mod çalıştırabiliyorum ne de reset atabiliyorum nasıl halledebilirim? Odin ile ROM atabilir miyim ya da yaparsam verilerimi yedekliyebilir miyim? Telefonun garantisi yok.
Hocam şimdi aklıma geldi ben kendi telefonuma root atmıştım orjinal roma döndüğümde bilgilerim gitmemişti. Galiba rom atarken bi dosyadan 2 tane vardı başında home yazını seçmiştim ama tam emin değilim baya zaman geçti.

Son düzenleme:
O zaman bende bilmiyorum çözümünü. Bende sist arayüzü çöktü hatası geliyordu sonra telefon kilitleniyordu 5 dk kapatmakla uğraşıyordum. Sist arayüzünün önbelleğini temizleyince düzelmişti. Sizin sorun başka.

Hocam şimdi aklıma geldi ben kendi telefonuma root atmıştım orjinal roma döndüğümde bilgilerim gitmemişti. Galiba rom atarken bi dosyadan 2 tane vardı başında home yazını seçmiştim ama tam emin değilim baya zaman geçti.
Dostum orjinal rom atarsam telefona sonra garantiye giriyor mu birde orjinal rom a nasıl ulaşabilirim bir bilgin var m ?

Download moduna giriyor mu? Kapalıyken Ses açma orta tuş ve güç tuşuna basılıt tutup dene. Downloada girmezse stock ROM atamazsın.
Girmiyor ses açma orta ve güç tuşuna tıklayınca bu ekran geliyor bende ona şaşırdım bu ekran çıkıyor ses açmaya tıklayınca bir şey yüklüyor bir şey olmuyor kapatma tuşuna basınca yine bir şey olmuyor

Dosya Ekleri

• downloadmode-2-1.jpg
    downloadmode-2-1.jpg
    19 KB · Görüntüleme: 241
Girmiyor ses açma orta ve güç tuşuna tıklayınca bu ekran geliyor bende ona şaşırdım bu ekran çıkıyor ses açmaya tıklayınca bir şey yüklüyor bir şey olmuyor kapatma tuşuna basınca yine bir şey olmuyor
Tamam Download Mod orası. Buradaki adımları takip ederek Stock ROM atabilirsin. Garanti bozulmaz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dostum orjinal rom atarsam telefona sonra garantiye giriyor mu birde orjinal rom a nasıl ulaşabilirim bir bilgin var m ?
Ben bu siteden indirmiştim galiba ama şu siteden de indirebilirsin daha güvenli: Download Samsung Galaxy S7 edge SM-G935F firmware
Bu artıklarım SM-G935F model numarası olanına göre sizde önce kontrol edin kutusundan farklıysa ikinci attığım siteden aratın ona göre indirin.

Garanti konusunu bilmiyorum ve dediğim gibi bir dosyadan iki tane vardı sadece birinin önünde HOME_ yazısı vardı ikisinden biri verileri silmeden rom atıyor galiba. Ya da öyle bir şey yok bilen biri yazsa iyi olur aslında.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı