Samsung S7 FE arayüzde kasıyor

Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamlar, Samsung S7 FE tabletim sadece arayüzdeyken çok kasıyor. Herhangi bir oyunda veya programda hiçbir sorun yok ancak arayüzde ana ekranda ya da uygulama geçişleri yapmaya çalıştığımda çok kasıyor. Farklı bir arayüz ekleyebilir miyim? Bu sorunu nasıl çözerim?

Güncelleme falan mı yaptınız?

Arkaplan uygulamalarını bir kontrol edin, geliştirici seçeneklerinden çalışan hizmetlere bakın.
Hocam güncelleme yaptım fakat öncesinde de böyleydi, diğer dediğiniz her şeyi de yaptım. Farklı bir arayüz kullansam düzelir mi? Sonuçta arayüz kasıyor bir tek.

Kalk toparlan ders çalış hocam.
Hayat devam ediyor.
Yanda parabol çözüyordum hocam :D. Şimdi de Modern Atomun birkaç testi vardı tekrar kitabında onları çözüyorum.

Başlatıcıdan mî bahsediyorsunuz?
Launcher işte hocam, Android arayüzüne alternatif kullanabileceğin bir arayüz var mı RAM az kullanacak kasmasını engelleyecek?

Kalk toparlan ders çalış hocam.
Hayat devam ediyor.
Bu arada hocam sizin netler ne alemde?

Yanda parabol çözüyordum hocam :D. Şimdi de Modern Atomun birkaç testi vardı tekrar kitabında onları çözüyorum.

Launcher işte hocam, Android arayüzüne alternatif kullanabileceğin bir arayüz var mı RAM az kullanacak kasmasını engelleyecek?

Bu arada hocam sizin netler ne alemde?
Bu kadar etki etmesi zor, ayrıca estetiği de bozar. Birazcık ayar vermeye çalışın, o da olmadı ADB Appcontrol ile bloatware temizleyin, mesuliyet sizin ama.

Senin netler ne alemde, onu söyle sen? :)

Bu kadar etki etmesi zor, ayrıca estetiği de bozar. Birazcık ayar vermeye çalışın, o da olmadı ADB Appcontrol ile bloatware temizleyin, mesuliyet sizin ama.

Senin netler ne alemde, onu söyle sen? :)
Hiç anlamam hocam yazdığınızdan ben daha çok iOS'cuyum da. Netlere gelirsek TYT 90 AYT'ye de henüz girmedim maalesef. Muhtemelen İlk AYT'ye bu hafta gireceğim ve muhtemelen AYT 40 civarı gelecek.

Hiç anlamam hocam yazdığınızdan ben daha çok iOS'cuyum da. Netlere gelirsek TYT 90 AYT'ye de henüz girmedim maalesef. Muhtemelen İlk AYT'ye bu hafta gireceğim ve muhtemelen AYT 40 civarı gelecek.
TYT benim de öyle diyeceğim lakin avradına anasına atasına harbi bağırarak hakaret etmeme ramak kaldı o TYT sorularının. 90'a fixledik diyorum birden eşeğin bir yerine düşüyor artık kusura bakmayın. 90 geliyor çoğunlukla lakin stabiliteyi ben sağlayamadım, var mı sizde de bu?
AYT bir nebze daha iyi çok şükür, Özdebir AYT'ye mi gireceksin? Hedefindeki bölüm/ sıralama ne?

TYT benim de öyle diyeceğim lakin avradına anasına atasına harbi bağırarak hakaret etmeme ramak kaldı o TYT sorularının. 90'a fixledik diyorum birden eşeğin bir yerine düşüyor artık kusura bakmayın. 90 geliyor çoğunlukla lakin stabiliteyi ben sağlayamadım, var mı sizde de bu?
AYT bir nebze daha iyi çok şükür, Özdebir AYT'ye mi gireceksin? Hedefindeki bölüm/ sıralama ne?
Haklısınız hocam ne deseniz :D. Benim de aynı hocam, bazen 92 bazen 85 bazen 87 bazen de 94 geliyor. Ortalama baz alınca 90 diyip geçebiliyor insan yine de. AYT'de hiç emin değilim ne geleceğinden ümidim 40 AYT ile başlayıp 65-70 bandına çekmek.
Töder olacak hocam TYT-AYT'sine gireceğim. Hocam ben tıp veya diş istiyorum. Minimum 35K olacak şekilde istediğim bir yere gidebilirim gibi duruyor. Sizin hedefiniz ne hocam?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı