Samsung S7 FE vs iPad 9

Adimi unuttum

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
kahve satan birisi
Tableti kardeşim kullanacak ama o bakmadığı zaman ben bakarım diye bu ikisi arasında kaldım.
İkisine de kılıf alacağım için aynı fiyat ama karar veremedim.
-S7 FE 4 GB RAM'i ileriki yıllarda yetersiz gelebileceği ekranı çok büyük bir de onu 4 GB RAM ile çalıştıracak. Yani 6 GB RAM olsaydı onu alacaktım ama yok işte.
-Eski Samsung tabletimde artık YouTube'a giremiyorum bunu istemiyorum eğer S7 FE de olacaksa bu durum, iPad de ise uzun süre kullanılıyor diyorlar.
-iPad tarafında APK kurulmuyormuş sanırım bu da kötü olur çünkü para hileli oyunlar yüklerim diye düşünüyordum.
Avantaj ve dezavantaj olarak karşılaştırırsanız çok sevinirim.

Son düzenleme:
Bu videoda arkadaş S7 FE kutu açılımı yapıyor iPad 9 ile de karşılaştırıyor.
Ben hem iOS deneyimleyebilmek hem de performans açısından iPad 9 alırdım.

Kalem kullanacaksanız S7 FE kalemle birlikte geliyor. iPad tarafında kalemi ekstradan alıyorsunuz.
Siz karar verin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

S7 FE almayın pişman olursunuz 4 GB RAM 2023 de yetersiz. Kaleme gelince çizim ile işiniz yoksa Apple Pencil almak zorunda değilsiniz alternatifler var.

S7 FE almayın pişman olursunuz 4 GB RAM 2023 de yetersiz. Kaleme gelince çizim ile işiniz yoksa Apple Pencil almak zorunda değilsiniz alternatifler var.

Samsung A8 aldık hocam ucuz kullansın atsın elinde 7 bin TL taşıması korkusundan iyidir.
4 bin TL fark var arada.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı