Samsung S9 FE+ vs iPad 10. nesil

Jake Dunn

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba,

YKS sınavına hazırlanıyorum ve elimdeki tablet artık yeterli olmuyor. Tabletimi değiştirme kararı aldım ve Samsung Galaxy S9 FE+ ile iPad 10. nesil arasında kaldım. Samsung'un ekranı daha büyük, içinde kalemi çıkıyor, pili daha uzun gidiyor. Ancak Apple'ın işlemcisi ve ekranı biraz daha iyi. Ayrıca havacılıkla ilgilendiğim için havacılık uygulamalarını da kapsaması önemli. Bu iki tablet arasında nasıl bir seçim yapmamı önerirsiniz? Yorum ve önerilere açığım.

Not: Ek olarak kalem alacak bütçem maalesef yok, Apple için replika tercih yapabilirim. Ekranın büyük olması benim için önemli.

özellik karşılaştırması​

ÖzellikSamsung Galaxy S9 FE+iPad 10. Nesil
EkranTFT EkranLCD Ekran
Ekran KalitesiTFT EkranLCD Ekran
Kalem DesteğiS-Pen (ekranla birlikte), düşük gecikme, hassas yazmaApple Pencil (2. Nesil), hassas ve doğal yazma
Pil Ömrü10.000 mAh, uzun süreli kullanım10 saate kadar kullanım (daha kısa pil süresi)
İşlemciExynos 1380A14 Bionic Çip, daha güçlü performans
Depolama Seçenekleri128GB, microSD kart ile genişletilebilir64GB, 256GB seçenekleri, microSD desteği yok
BağlantıWi-Fi 5, Bluetooth 5.0, USB-CWi-Fi 6, Bluetooth 5.0, USB-C, daha hızlı internet bağlantısı
Havacılık UygulamalarıAndroid platformunda havacılık uygulamaları mevcutApple ekosisteminde, havacılık uygulamaları daha stabil çalışıyor
FiyatGenelde daha uygun fiyatlıGenelde daha pahalı, ancak kaliteli yazılım desteği sunuyor
Yazılım ve GüncellemelerAndroid, daha özelleştirilebilir, daha esnekiPadOS, uzun süreli güncellemeler ve stabilite sağlıyor

Son düzenleme:
ekstra bir kalem alma bütçeniz yok ise ipad almanın hiç bir mantığı yok.
s9 fe den devam etmen daha sağlıklı.
bunun yanı sıra belki huawei matepad'e de bir bakabilirsin.

Aktif olarak matepad var güzel ama huawei işletim sistemini hiç beğenmiyorum oyuzden huwaei eledim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı