Samsung S9+ mı iPhone X mi?

atakan123123

Megapat
Daha fazla  
Merhaba bu 2 telefon arasında kaldım. Yarın ya S9+ için ön sipariş vereceğim ya da gidip iPhone X alacağım. Sizce hangisi? Şu ana kadar hiç iPhone kullanmadım. Samsung’cuyum diyebilirim :). Nedenleri ile birlikte yazarsanız çok memnun olurum :).

Son düzenleyen: Moderatör:
Akasya AVM'de Samsung mağazasında var S9 ve S9+ modelleri gidip inceleyebilirsiniz:) Dün baktım hatta 400TL indirim çeki veriyordu. Güzel cihaz açıkçası. Tercih dahilinde iki mağazayı da ziyaret edip inceleyip daha sağlıklı karar verebilirsiniz. Ben iphone kullanıcısıyım ama ekran parlaklığı açısından Samsung cihazlar çok güzel ama X modeli baya güzel oldu. Kamera açısından özellikle çok fotoğraf çeken arkadaşlar iPhone modelleri öneriyor ama incelerseniz size en çok hitap eden modeli bulabilirsiniz.

Söylediklerim klasik bir şey gibi olacak ama Android=Özgürlüktür.
iOS=Hapis hayatıdır. Sebebini şöyle açıklayayım jailbreak yapmadan androidde yaptıklarının yarısını yapabiliyorsun. Ha güvenli mi derseniz günümüzdeki çoğu Android'den güvenli virüs vs girmesi zor çünkü APK türünde şeyler yüklenmiyor. Fakat bilinçli kullanıcı olursanız Android'e de virüs bulaşmadan kullanabilirsiniz. 1 yıl iPhone 6s kullandım onun haricinde 5 yılda Android telefon kullandım(Samsung, LG) şu anda da Samsung Galaxy A7 (2016) kullanıyorum memnunum bu zamana kadar hiç yolda bırakmadı kasmadı donmadı. iOS kullananların tek savunacağı yön var oda Android'in 2GB RAM ile yaptığı işi iOS 1GB RAM ile yapıyor diyorlar doğru ona diyecek bir şey yok çünkü telefona dışarıdan bir şey yüklenmiyor.

Bu kadar açıklamadan sonra diyeceğim S9+ . Ayrıca iPhone X'i o fiyatı hak eden bir telefon değil. O kadar ahım şahım bir özelliği yok. S9+ ön satış fiyatı yüksek olur çıktıktan sonra yaklaşık 1 ay sonra fiyatları düşüyor.

Şimdiden hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkiside çok iyi telefon ama öncelikle Android'mi istiyorsun IOS'mu buna karar vermelisin. Onun dışında iki cihazda seni üzmez ikisinide alabilirsin.

Aslında burada teknik özellikler bir yana kişisel tercih farkı da var. Daha önce hiç iPhone kullanmadığınızı söylemişsiniz, Samsung'cuyum demişsiniz. Samsung'dan keyif alıyorsanız ben devam edin derim.

Bence en güzeli sana hitap eden platformdan devam etmek. İncele ikisini de, içine sineni daha rahat karar verirsin. Ben kısa bir dönem de olsa Android kullandım. Güzel, kötü değil ama çok öyle özgürlüktür hapistir gibi bir fark görmedim açıkçası günlük kullanan birisi için.

Donanım ve performans olarak Iphone X daha iyi. Kamera olarak S9 Plus daha iyi. Batarya olarakta daha iyi. Ekran olarakta S9 yine daha iyi. S9 serisini almak için daha çok erken. Iphone X o fiyatları hak edecek bir model değil. Iphone alacaksan 8 Plus, 8, 7 ve 7 Plus modellerinden birini al, işini fazlasıyla görür.

samsung s9+ plus ön sipariş verdim yanında saati ile birlikte gelecek 14 gün içinde koşulsuz iade diyor bakalım beğenmezsem umarım geri alırlar :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı