Samsung S9 Plus stokları yenilenir mi?

Bay kararsız 2

Hectopat
Samsung S9 Plus almaya karar vermiştim ama bu telefonla ilgili araştırma yaparken bu ürünün Teknosa, Vatan gibi yerlerde bütün Türkiye'de tükendiğini söyleyen vardı.
Bu doğru mu?
Doğruysa bir daha gelir mi Türkiye'ye?
Başka ürünlere mi yonelmeliyim 😕
Kimse beni takmamış yaw 😅

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha dün Antalya'da gezerken Teknosa Extra'da Samsung Galaxy S9 Plus gördüm ama Hepsiburada gibi sitelerde de var. Oralar da gayet güvenilir.
Eğer varsa Teknosadan alıcam yoksa artık buradaki arkadaşların önermesiyle internetten alıcam.
Hayırlısı olsun.
Hayırlısı olsun. İsimden tanıdım diğer konuda konuşmuştuk.:)
Evet orada da baya konuşmuştuk.
Bana internetten almanın bir sorun getirmeyeceğini söylüyordunuz. Bende ikna olmak için bir sürü soru sormuştum.
Daha dün Antalya'da gezerken Teknosa Extra'da Samsung Galaxy S9 Plus gördüm ama Hepsiburada gibi sitelerde de var. Oralar da gayet güvenilir.
Acaba o gördüğün teşhir ürünü müydü?
Burası önemli cevaplarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 haftadır s9 plus kullanıyorum ben telefonu hepsiburada dan getirttim ve şunu söyleyebilirim ki hepsiburada ; vatan , mediamarkt , teknosa gibi market zincirlerinden hem daha ucuz sadece online satış olduğu için hemde daha hızlı tek bir noktadan kargolama olduğu için.Ayrıyetten güvenli de. Beş senedir hepsiburadayı kullanıyorum hiçbir sıkıntım olmadı.Gelen ürün arızalı olsa bile anında iade talebiyle para iadesi yapıyorlar.

2 haftadır s9 plus kullanıyorum ben telefonu hepsiburada dan getirttim ve şunu söyleyebilirim ki hepsiburada ; vatan , mediamarkt , teknosa gibi market zincirlerinden hem daha ucuz sadece online satış olduğu için hemde daha hızlı tek bir noktadan kargolama olduğu için.Ayrıyetten güvenli de. Beş senedir hepsiburadayı kullanıyorum hiçbir sıkıntım olmadı.Gelen ürün arızalı olsa bile anında iade talebiyle para iadesi yapıyorlar.
Of acaba bende mi öyle yapsam ama ben hayatımda hiç internetten almadım ve 4500 tl sayacağım yani nasıl olacak o iş...

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı