Samsung S9FE vs iPad 10 64 GB

Hocam siz bir sorun yaşadınız diye herkes yaşamak zorunda değil, Samsung Apple ürünlerine göre çok daha F/P

4s kullanılıyorsa sen düşün gerisini o zamanlar video çekimi yeni gelmişti 4S neden kullanıyolar diyeceksen telefonları şu an tamirde.

iPad al kafan rahat olsun.

Hocam dedemler halen iPhone 4S kullanıyor bence paranızın yetmediği cihazları gömmek yerine biraz deneyim yapman lazım.

Hocam 64 GB'lık tableti alıp adam ne yapacak? Hem söylediğiniz üzere "dedeniz" iPhone 4S kullanıyor, benim dedemde senelerdir Nokia kullanıyor Nokia almalı arkadaş.

Hocam siz bir sorun yaşadınız diye herkes yaşamak zorunda değil, Samsung Apple ürünlerine göre çok daha F/P

Ben tüm cihazlar sorunlu demedim teknik servis sorunlu teknoloji sanş işi apple da bozula bilir

Uzun kullanım stabilite ve güç açısından iPad 10 çok daha iyi ama sizin güce pek ihtiyacınız yok o yüzden s9FE öneririm mümkünse RAM'i yüksek model alın.

Hocam 64 GB'lık tableti alıp adam ne yapacak? Hem söylediğiniz üzere "dedeniz" iPhone 4S kullanıyor, benim dedemde senelerdir Nokia kullanıyor Nokia almalı arkadaş.

Apple da 64 GB günümüz şartlarında fotoğraf çekilmeyeceği için çok yeterli androideki 128'e denk sisteme ayrılan alan daha az çünkü.

Ben tüm cihazlar sorunlu demedim teknik servis sorunlu teknoloji sanş işi Apple da bozulabilir.

Apple'ın teknik servisinin daha iyi olduğunu düşünmüyorum, küçük bir hatada bile fahiş fiyatlar isteyip kullanıcı hatası olduğunu söyleyen bir firma.

Apple'ın teknik servisinin daha iyi olduğunu düşünmüyorum, küçük bir hatada bile fahiş fiyatlar isteyip kullanıcı hatası olduğunu söyleyen bir firma.
yıllardan beri kullanıyoruz daha kullandığımız telefonun geri geldiğini görmedim

Uzun kullanım stabilite ve güç açısından iPad 10 çok daha iyi ama sizin güce pek ihtiyacınız yok o yüzden s9FE öneririm mümkünse RAM'i yüksek model alın.

Hocam bende üstte belirttim eğer oyun için alacaksa iPad almalı diye ama bu @Gürkan Akkuş arkadaş anlamıyor maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…