Samsung S9FE vs iPad 10 64 GB

2020 de Tab A7 aldık maksat mutfakta yemek yerken IPTV izlemek işte film falan izlensin diye aile bireyleri kullansın diye 1 sene geçmeden ekran beyaz lekeler bataryanın ölmesi şarj portunun bozulması gibi olaylar servise gönderdik komik şekilde ona rağmen tamir edildi geldi şu an yine bozuldu yani Apple olsa sorgulamadan değişirdi verilen paraya yazıklar olsun.

Hocam siz bir sorun yaşadınız diye herkes yaşamak zorunda değil, Samsung Apple ürünlerine göre çok daha F/P

4s kullanılıyorsa sen düşün gerisini o zamanlar video çekimi yeni gelmişti :) 4S neden kullanıyolar diyeceksen telefonları şu an tamirde.

Hocam dedemler halen iPhone 4S kullanıyor bence paranızın yetmediği cihazları gömmek yerine biraz deneyim yapman lazım.

Hocam 64 GB'lık tableti alıp adam ne yapacak? Hem söylediğiniz üzere "dedeniz" iPhone 4S kullanıyor, benim dedemde senelerdir Nokia kullanıyor Nokia almalı arkadaş.

Hocam siz bir sorun yaşadınız diye herkes yaşamak zorunda değil, Samsung Apple ürünlerine göre çok daha F/P

Ben tüm cihazlar sorunlu demedim teknik servis sorunlu :) teknoloji sanş işi apple da bozula bilir

Hocam 64 GB'lık tableti alıp adam ne yapacak? Hem söylediğiniz üzere "dedeniz" iPhone 4S kullanıyor, benim dedemde senelerdir Nokia kullanıyor Nokia almalı arkadaş.

Apple da 64 GB günümüz şartlarında fotoğraf çekilmeyeceği için çok yeterli androideki 128'e denk sisteme ayrılan alan daha az çünkü.

Apple'ın teknik servisinin daha iyi olduğunu düşünmüyorum, küçük bir hatada bile fahiş fiyatlar isteyip kullanıcı hatası olduğunu söyleyen bir firma.
yıllardan beri kullanıyoruz daha kullandığımız telefonun geri geldiğini görmedim :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı