Samsung şarj aleti 45 watt mı 25 watt mı?

Şu anlık xiaomi şarj aleti ile şarj ediyorum herhangi bir sıkıntı olur mu bütcemi toparlayana kadar

Önbelleği temizle arkada uygulama bırakma hiç arada sırada yeniden başlat
Öne uı ana ekran diye bir şey var en çok o yiyor yüklü olan tüm uygulamaları derin uyku moduna aldım başka ne yapmalıyım

Şu anlık xiaomi şarj aleti ile şarj ediyorum herhangi bir sıkıntı olur mu bütcemi toparlayana kadar
1 yıl daha fazla kullanmaya devam edersen bataryaya ciddi zarar verir

One ui ekranını derin uykuya veya kaldırırsan tabletine elvada de

O kadar kullanmam Max 20-25 gün daha kullanırım

Onu görmüştüm sistem uygulaması olduğu için zaten derin uykuya alamıyorum diğer uygulamaları ne yapmalıyım kısacası bu pil tüketiminin tam sebebini nasıl öğrenebilirim

Bunlara bakın:

Kapalı olduğunda da şarj gidiyor bunun hakkında bir bilginiz var mı

Uygulamaları derin uykuya almanızın bile çok faydası olacağını düşünüyorum bunun yanında, "yakındaki cihazları tarama" ayarını kapatmanızı tavsiye ederim. Kullanmıyorken Wi-Fi Bluetooth ve konum gibi servisleri kapatmaniz da pili pozitif yönden etki edecektir diye düşünüyorum.

Yakındaki cihazları tarama ayarını nereden kapatabilirim zaten %100 şarjdan % 5 şarja kadar 10-11 maksimum 12 saat ekran sürem oluyor

Yakındaki cihazları tarama ayarını nereden kapatabilirim zaten %100 şarjdan % 5 şarja kadar 10-11 maksimum 12 saat ekran sürem oluyor
Cihazınızın Ayarlar uygulamasını açın. Tüm hizmetler'e dokunun. "Bağlı cihazlar ve paylaşım" bölümünde Cihazlar'a dokunun. Yakındaki cihazları tara ayarını etkinleştirin veya devre dışı bırakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…