- Makaleler
- 5
Bağlantı ayarlarında diye biliyorum, ayarlar içindeki arama bölümüne de yazsanız çıkar.
Sizce ekran süremde bir anormallik var mıBağlantı ayarlarında diye biliyorum, ayarlar içindeki arama bölümüne de yazsanız çıkar.
Hayır, bence gayet güzel ekran süreniz. 120Hz'de mi kullanıyorsunuz
90 Hz de kullanıyorum hocam tabletimde 120 Hz yok nasıldır aldığımdan bu yana bir saat YouTube izledim geri kalanı da ders çalışmak için kullanıyorum bir uygulamadan çalışıyorumHayır, bence gayet güzel ekran süreniz. 120Hz'de mi kullanıyorsunuz?
Aslında o 10-12 saat açık kalma kapalı kalmada süre olarak 1-2 gün olarak görünüyordu10 ila 12 saat ekran açık süresi iyi bence, yoğun kullanıyorsunuz gördüğüm kadarıyla
Tab S9 ile karıştırmışım.![]()
Şu anda oyun falan oynamadığım için 60 Hz düşürdüm10 ila 12 saat ekran açık süresi iyi bence, yoğun kullanıyorsunuz gördüğüm kadarıyla
Tab S9 ile karıştırmışım.![]()
Hocam yukarı mesajlarda yazılmıştı sanırım ama sizin de ekstra bir bilginiz var mı ekran kapalıyken şarj gitmesine karşılık Samsung formunda bunun bir çaresi yok hiç kullanmadan bir hafta durursa gene şarjının düşeceği söylenmişti60Hz ile daha iyi bir hal alacaktır bence.
Çoğu kişide de böyle bir şikayet var zaten bataryası kronik bir sorun ileri güncellemelerde umarım düzeltirlerHocam yukarı mesajlarda yazılmıştı sanırım ama sizin de ekstra bir bilginiz var mı ekran kapalıyken şarj gitmesine karşılık Samsung formunda bunun bir çaresi yok hiç kullanmadan bir hafta durursa gene şarjının düşeceği söylenmişti
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.