Bunlarin farklari ne acaba, merak ettim. Sizin aldiginiz Dr'deki bayağı uygunmus vallahi.
Hocam bir de icinden cikacak kablonun iki tarafi da Type-C mi oluyor M34'te?
Bunlarin farklari ne acaba, merak ettim. Sizin aldiginiz Dr'deki bayağı uygunmus vallahi.
Hocam bir de icinden cikacak kablonun iki tarafi da Type-C mi oluyor M34'te?
Hocam D&R'dekini yapıştıracağım o zaman ya vallahi o fiyata guvenilir saticidan almak cok iyi hem de D&R'dan normalde pahali olurdu orada teknolojik aletler simdi baktim vatan, MediaMarkt'tan falan bile daha pahalı.
Son güncelleme olarak.
Samsung'un faturasında şu anlık herhangi eksik bilgi var mı? (Öğrenci T.C. Fatura tarihi, ETTN numarası, IMEI numarası ve firmanın vergi kimlik numarası yer alıyor mu? )
Faturada 1 tane IMEI yazılması yetiyor mu? 2.sine gerek var mı? (Konu daha yeni olduğu için bilen/yardımcı olacak biri var mı? )
EP-T2510N Type C Hızlı Şarj Adaptörü (25W) (EP-T2510NBEGWW) - Bu ürünün tüm avantajlarını ve özelliklerini inceleyin. Detaylı bilgiler ve size en uygun Mobil Aksesuarlar ürünleri Samsung Türkiye'de.
shop.samsung.com
Bu stoklara girmiş, s wallet ile satın alacağım 300 TL'e gelecek. Sanirim bu D&R'dekinden daha teknolojik bir şey.