Samsung Shop'tan vergisiz telefon nasıl alınır?

Hocam s walletı indirip para yükleyip (satın alma kısmında da s wallet seçeneği çıkacak galiba))
Sonra alıyoruz. Yani ininal gibi. M34'ten çıkan kablo beyazmış siyah almayın bence.
Teşekkürler
Kart bilgileri olarak direk s wallet kart bilgilerini girdim otomatik indirim uyguladı

Rica ederim.

Evet, kutunun üzerinde iki IMEI'de yazıyor.

Evet. QR okuttuğunuzdada otomatik e-arşiv noyu yazıyor.

Samsunshopdan fatura geldi IMEI var 2.ismim eksik. Mail attim otomatik kesiliyor biz mudale edemiyoruz falan dediler. Var mi bilgisi olan problem olur mu sonucta kimlik var zaten.

Samsung Shop üzerinden M34 almıştım. Benim başvurum diğer şartlar kontrol ediliyor aşamasına gelmiş. Başvurusu kabul olan var mı?

arkadaşlar samsung shoptan aldığım m34 cihazıma bugün gsb sitesinden red gelmiş. Müşteri temsilcisi ile konuştum bizim sitemizde kapsıyor diye bir şey demedik felan demeye başladı. Sitelerinde kocaman afişleri var.Görüntü attığımda mail verdi ordan yaz dedi. Şikayet edeceğimi söyledim.Sizede atıyım isterseniz

Dosya Ekleri

• Opera Anlık Görüntü_2023-12-11_185235_shop.samsung.com.png
    573,1 KB · Görüntüleme: 115
  • Opera Anlık Görüntü_2023-12-11_182815_gsbbiz.gsb.gov.tr.png
    15,8 KB · Görüntüleme: 120

Başvurunuzu ne zaman yapmıştınız. Birdaha başvuru yapmayı denediniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…