Samsung - Sistem UI durduruldu hatası

oguzhanaltuner

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Yok
Meslek
ÖĞRETMEN
Samsung s5 telefonumda dün aksamdan beri ''sistem uı durduruldu'' hatasi alıyorum ve kapatıp açana kadar telefon kendi kendine ekran gelip gidiyor kilitleniyor ve bir sey yapılamıyor. Özellikle bluetooth, mobil erişim ve wifi açıp kapatınca oluyor.

Birkaç forumda uygulama yöneticisinden sistem uı'yı bulup hafızayı temizlemek çözüm olur yazıyordu fakat denedim ama düzelmedi. Uzun suredir bir program oyun vs birşey indirip kurmadım program hatası olacağını zannetmiyorum, sizce kaynagi nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hata öncesinde cihaza Launcher ya da farklı bir uygulama kurduysanız kaldırın. Sorun devam ederse güvenli moda geçip hataya neden olan uygulamayı bulmaya çalışın:
  1. Cihazı kapatın.
  2. Güç tuşuna basılı tutun.
  3. Ekrana Samsung Galaxy S5 yazısı geldiğinde güç tuşunu bırakın.
  4. Güç tuşunu bırakır bırakmaz cihaz yeniden başlayana kadar ses kısma tuşuna basılı tutun.
  5. Ekranın sol alt köşesinde güvenli mod yazısı belirecek. Yazıyı gördüğünüzde ses kısma tuşundan elinizi çekebilirsiniz.
  6. Ve artık güvenli moddasınız.
Güvenli modda aynı hatayı alıyorsanız cihazı fabrika ayarlarına sıfırlayın ya da güncel bir Firmware kurun.

Bir şey yüklemedim ama bir deneyeceğim yönteminizi teşekkür ederim.

Screenshot_2017-01-16-16-44-57.png
Screenshot_2017-01-16-16-45-07.png

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı