TH6 Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 880 Çözümler 20 17 Haziran 2023 #31 Kullanıcı311 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam çok sağolun oldu sonunda. Hocam şimdi diğer videodaki işlemlere devam edeyim değil mi?
Kullanıcı311 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam çok sağolun oldu sonunda. Hocam şimdi diğer videodaki işlemlere devam edeyim değil mi?
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #32 TH6 dedi: Hocam çok sağ olun oldu sonunda. Hocam şimdi diğer videodaki işlemlere devam edeyim değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
TH6 dedi: Hocam çok sağ olun oldu sonunda. Hocam şimdi diğer videodaki işlemlere devam edeyim değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
TH6 Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 880 Çözümler 20 17 Haziran 2023 #33 Kullanıcı311 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Hocam sizi çok yordum biliyorum ama bu seferde SD karttan bir şey indirmeye çalıştığımda hata veriyor.
Kullanıcı311 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Hocam sizi çok yordum biliyorum ama bu seferde SD karttan bir şey indirmeye çalıştığımda hata veriyor.
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #34 TH6 dedi: Hocam sizi çok yordum biliyorum ama bu sefer de SD karttan bir şey indirmeye çalıştığımda hata veriyor. Genişletmek için tıkla... SD karta zaten bir şey yüklemiyeceksiniz.
TH6 dedi: Hocam sizi çok yordum biliyorum ama bu sefer de SD karttan bir şey indirmeye çalıştığımda hata veriyor. Genişletmek için tıkla... SD karta zaten bir şey yüklemiyeceksiniz.
TH6 Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 880 Çözümler 20 17 Haziran 2023 #35 Kullanıcı311 dedi: SD karta zaten bir şey yüklemiyeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam ama ROM atacağım ve ROM'u indirmeye çalışınca hata veriyor.
Kullanıcı311 dedi: SD karta zaten bir şey yüklemiyeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam ama ROM atacağım ve ROM'u indirmeye çalışınca hata veriyor.
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #36 TH6 dedi: Hocam ama ROM atacağım ve ROM'u indirmeye çalışınca hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl hata veriyor?
TH6 dedi: Hocam ama ROM atacağım ve ROM'u indirmeye çalışınca hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl hata veriyor?
TH6 Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 880 Çözümler 20 17 Haziran 2023 #37 Kullanıcı311 dedi: Nasıl hata veriyor? Genişletmek için tıkla... Hocam şu an bakamıyorum biraz sonra bakınca yazarım. Hatırladığım kadarıyla E:/ diski ile ilgili bir hata veriyordu.
Kullanıcı311 dedi: Nasıl hata veriyor? Genişletmek için tıkla... Hocam şu an bakamıyorum biraz sonra bakınca yazarım. Hatırladığım kadarıyla E:/ diski ile ilgili bir hata veriyordu.
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #38 TH6 dedi: Hocam şu an bakamıyorum biraz sonra bakınca yazarım. Hatırladığım kadarıyla E:/ diski ile ilgili bir hata veriyordu. Genişletmek için tıkla... Yeniden deneyin ve hata nedir söyleyin. Bu arada hangi aşamadasınız?
TH6 dedi: Hocam şu an bakamıyorum biraz sonra bakınca yazarım. Hatırladığım kadarıyla E:/ diski ile ilgili bir hata veriyordu. Genişletmek için tıkla... Yeniden deneyin ve hata nedir söyleyin. Bu arada hangi aşamadasınız?
TH6 Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 880 Çözümler 20 17 Haziran 2023 #39 Kullanıcı311 dedi: Yeniden deneyin ve hata nedir söyleyin. Bu arada hangi aşamadasınız? Genişletmek için tıkla... Hocam ROM yükleme aşamasındayım. Güncellemeyi yapamadım muhtemelen başka tabletlerin twrp'leri olduğu için.
Kullanıcı311 dedi: Yeniden deneyin ve hata nedir söyleyin. Bu arada hangi aşamadasınız? Genişletmek için tıkla... Hocam ROM yükleme aşamasındayım. Güncellemeyi yapamadım muhtemelen başka tabletlerin twrp'leri olduğu için.
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #40 TH6 dedi: Hocam ROM yükleme aşamasındayım. Güncellemeyi yapamadım muhtemelen başka tabletlerin TWRP'leri olduğu için. Genişletmek için tıkla... Bunu flashlayın; Download twrp-3.7.0_9-0-goya.img Download page for twrp-3.7.0_9-0-goya.img eu.dl.twrp.me
TH6 dedi: Hocam ROM yükleme aşamasındayım. Güncellemeyi yapamadım muhtemelen başka tabletlerin TWRP'leri olduğu için. Genişletmek için tıkla... Bunu flashlayın; Download twrp-3.7.0_9-0-goya.img Download page for twrp-3.7.0_9-0-goya.img eu.dl.twrp.me