E emr0 Kilopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 908 Çözümler 13 17 Kasım 2022 #1 Merhaba yaklaşık 5 sene önce alınan Samsung Smart TV de Disney+ yok bir şekilde yükleyebilir miyim?
amacor123 Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 816 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Samanyolu Galaksisi Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2022 #2 emr0 dedi: Merhaba yaklaşık 5 sene önce alınan Samsung Smart TV de Disney+ yok bir şekilde yükleyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Mağaza mevcut mu cihazda? Artı 0 Eksi
emr0 dedi: Merhaba yaklaşık 5 sene önce alınan Samsung Smart TV de Disney+ yok bir şekilde yükleyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Mağaza mevcut mu cihazda?
KS KS E emr0 Kilopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 908 Çözümler 13 17 Kasım 2022 #3 amacor123 dedi: Mağaza mevcut mu cihazda? Genişletmek için tıkla... Evet ama mağaza 3 yıldır güncellenmedi ve eski uygulamalar var Netflix YouTube benzeri uygulamalar sadece güncel. Artı 0 Eksi
amacor123 dedi: Mağaza mevcut mu cihazda? Genişletmek için tıkla... Evet ama mağaza 3 yıldır güncellenmedi ve eski uygulamalar var Netflix YouTube benzeri uygulamalar sadece güncel.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.240 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2022 #4 emr0 dedi: Merhaba yaklaşık 5 sene önce alınan Samsung Smart TV de Disney+ yok bir şekilde yükleyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Menü tuşuna basınca apps uygulaması var oradan yükleyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
emr0 dedi: Merhaba yaklaşık 5 sene önce alınan Samsung Smart TV de Disney+ yok bir şekilde yükleyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Menü tuşuna basınca apps uygulaması var oradan yükleyebilirsiniz.
KS KS E emr0 Kilopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 908 Çözümler 13 17 Kasım 2022 #5 SEMIKAANCAKIR dedi: Menü tuşuna basınca apps uygulaması var oradan yükleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çıkmıyor maalesef. Artı 0 Eksi
SEMIKAANCAKIR dedi: Menü tuşuna basınca apps uygulaması var oradan yükleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çıkmıyor maalesef.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.240 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2022 #6 emr0 dedi: Evet ama mağaza 3 yıldır güncellenmedi ve eski uygulamalar var Netflix YouTube benzeri uygulamalar sadece güncel. Genişletmek için tıkla... Cihazınızin güncellemelerini kontrol ettiniz mi? Biz 6 yıl önce almıştık Samsung'un bir modelini. Geçen ay güncelleme gelmişti. Artı 0 Eksi
emr0 dedi: Evet ama mağaza 3 yıldır güncellenmedi ve eski uygulamalar var Netflix YouTube benzeri uygulamalar sadece güncel. Genişletmek için tıkla... Cihazınızin güncellemelerini kontrol ettiniz mi? Biz 6 yıl önce almıştık Samsung'un bir modelini. Geçen ay güncelleme gelmişti.
KS KS E emr0 Kilopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 908 Çözümler 13 17 Kasım 2022 #7 SEMIKAANCAKIR dedi: Cihazınızin güncellemelerini kontrol ettiniz mi? Biz 6 yıl önce almıştık Samsung'un bir modelini. Geçen ay güncelleme gelmişti. Genişletmek için tıkla... Nereden yapılıyor? Artı 0 Eksi
SEMIKAANCAKIR dedi: Cihazınızin güncellemelerini kontrol ettiniz mi? Biz 6 yıl önce almıştık Samsung'un bir modelini. Geçen ay güncelleme gelmişti. Genişletmek için tıkla... Nereden yapılıyor?
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.240 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2022 #8 emr0 dedi: Nereden yapılıyor? Genişletmek için tıkla... Ayarları biraz kurcalayin, bende tam bilmiyorum bizim cihazda hep üstten bildirim düşüyordu. Artı 0 Eksi
emr0 dedi: Nereden yapılıyor? Genişletmek için tıkla... Ayarları biraz kurcalayin, bende tam bilmiyorum bizim cihazda hep üstten bildirim düşüyordu.
KS KS E emr0 Kilopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 908 Çözümler 13 17 Kasım 2022 #9 SEMIKAANCAKIR dedi: Ayarları biraz kurcalayin, bende tam bilmiyorum bizim cihazda hep üstten bildirim düşüyordu. Genişletmek için tıkla... Az önce kontrol ettim güncelleme gelmemiş. Artı 0 Eksi
SEMIKAANCAKIR dedi: Ayarları biraz kurcalayin, bende tam bilmiyorum bizim cihazda hep üstten bildirim düşüyordu. Genişletmek için tıkla... Az önce kontrol ettim güncelleme gelmemiş.
Pablo Emilio Escobar Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 545 Çözümler 1 Yer Colombia,Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2022 #10 emr0 dedi: Nereden yapılıyor? Genişletmek için tıkla... Genelde Cihaz Hakkında Bölümü olması lazım orada Güncelleme Mevcuttur. Artı 0 Eksi
emr0 dedi: Nereden yapılıyor? Genişletmek için tıkla... Genelde Cihaz Hakkında Bölümü olması lazım orada Güncelleme Mevcuttur.