Samsung SSD servise vermek gerekir mi?

Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
Samsung 970 evo plus 1tb
Yaklaşık 1.5 senedir laptopta kulandığım Samsung 970 EVO Plus 1TB M.2 SSD durumu bu şeklilde. HD Tune'da daha fazla bad sector çıkmıştı uzun süre sonra Samsung Magician ile denedim. Yakınımda yetkili servis var, vermeye değer mi? Yoksa sıkıntı çıkartmaz mı dersiniz?

1689267425947.png

1689267443193.png

Hocam SSD'yi laptoptan ayrı olarak aldıysanız ve SSD'nin garantisi duruyor ise bad sector nedeniyle değişim yapıyorlar diye biliyorum.

SSD de nasıl bad sector çıkıyor?

Evet ayrı aldım 5 sene mi ne garantisi var uğraşım mı sizce ileride sıkıntı yapar mı?

Niye çıkmaması mı lazım.

Bad sector genellikte HDD de olur ben SSD de hiç görmedim o kadar kötü kullanmama rağmen galiba iyi kullanmışım.

evet ayrı aldım 5 sene mi ne garantisi var uğraşım mı sizce ilerde sıkıntı yapar mı
Hocam uğraşacak bir şey yok ki garantiye göndereceksiniz sadece. Recep Abi'nin bad sector çıkan diskten hayır gelmez diye bir yazısını okumuştum bu yüzden mutlaka değişimini yapın. Zaten uğraştırmadan değişime alacaklardır. Ama yine de ilgili kişileri arayıp konu hakkında bilgi alın.

Hocam uğraşacak bir şey yok ki garantiye göndereceksiniz sadece. Recep Abi'nin bad sector çıkan diskten hayır gelmez diye bir yazısını okumuştum bu yüzden mutlaka değişimini yapın. Zaten uğraştırmadan değişime alacaklardır. Ama yine de ilgili kişileri arayıp bilgi alın konu hakkında.
İçindeki bilgileri kasteediyorum uğraşmaktan, diski formatlayıp mı göndermem gerekiyor ne yapayım. Yarın samsungla görüşürüm o zaman konu hakkında.

İçindeki bilgileri kasteediyorum uğraşmaktan, diski formatlayıp mı göndermem gerekiyor ne yapayım. Yarın Samsung'la görüşürüm o zaman konu hakkında.

Hocam yedek diskiniz varsa içindeki bilgileri yedekleyin ve format atın. Tabii yine de Samsung'la görüşün konu hakkında.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı