Samsung SyncMaster 932B Plus Görüntü Port Kontrol Sırasını Değiştirme

Katılım
12 Şubat 2014
Mesajlar
1.399
Makaleler
32
Çözümler
7
Yer
Çorlu/Tekirdağ
Yukarıda belirttiğim monitörle ilgili ufak bir sorum/sorunum var. Monitör açıkken bilgisayarımı açıyorum. Monitör ilk olarak DVI çıkışı sonra VGA çıkışı kontrol ediyor. Ben ise direk VGA çıkışa bakıp biraz daha görüntünün erken gelmesini istiyorum.
Bu modelde bu tip ayar var mıdır?
Yoksada sıkıntı yok.

Technopat ailesine teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence önce kasayı açıp sonra monitörü açabilirsiniz. Böylece direk VGA'dan gelen sinyallere cevap verecek ve VGA üstünden başlayacaktır. Eğer monitör sürekli açık modda bırakılıyorsa (yani UPS gibi sistemler kullanılıyorsa/sistemle iş bitince direk ana fişi çekiyorsanız) "Tools" menüsü altından ayarlanabilmesi lazım.
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı