Samsung SyncMaster923nw ekran kararma sorunu

thepowerofgod34

Hectopat
Katılım
9 Ocak 2015
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar sayın Technopat yetkilileri ve forum gezerleri.
Ben, ikinci monitör olarak kullanmak üzere uyduruk bir bilgisayarcıdan 125 TL fiyatına bir monitör aldım. Bu monitörü 3-4 hafta çok rahat, hatasız bir şekilde kullandım. Ancak 9 Ocak 2015 tarihinde bilgisayarımı açtığımda, monitör, ekranı 3-4 saniyeliğine gösteriyor. Ardından ise karanlıklaşıyor. Kapanmıyor, karanlıklaşıyor.

Bir sürü "Brightness" ayarı çektim ama artmıyor bir türlü. Kısacası şuanda 2. monitörüm kullanılmaz halde. Bu soruna bir çözüm bulabilir misiniz ? (monitör marka ve modeli: Samsung SyncMaster923nw)

Denediğim yöntemler;
-PC reset atma
-Monitör çıkar/tak yöntemi
-Kablo değiştirme
 
Son düzenleyen: Moderatör:
LCD bir panele sahip monitör. Daha önceden hangi şartlarda, ne kadar kullanıldığını bilemediğimiz için çok bir şey söylemek doğru olmasada, ömrü bitiyor panelin. Uzun süre kullanılmışsa bu durum normal.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı