Blorse
Decapat
Merhabalar, Xbox Series S'i alali cok olmadi malumunuz yer sıkıntısı cekmekteyim. Daha uzun omurlu bir cozum bulmak istiyorum. Şu an elimde Toshiba 1TB'lik HDD var ama Xbox'ta kullanmak icin icindeki 500 GB'lik veriyi silmem gerekince bir tane de diger isler icin kullanmak istiyorum. Simdi alacagimi disk eger Xbox icin olursa 5TB'lik HDD, laptop icin olur 2TB SSD olarak kullanacagim yani. Amacim birini Xbox icin edecegim surekli orada duracak. Xbox tarafindaysa genelde oyun tasiyarak kullanacagim. Yani harici disk tum otunlari barindiracak oynamak istedikce Xbox'a aktaracagim ve oradan oynayacagim. Neden SSD istedigime gelecek olursam daha uzun omurlu olmasi ve laptop tarafinda daha keyifli oyun oynama deneyimi sunmasi diyebilirim. Şu anda cok actigimi soyleyemem Xbox oncesinde tum oyunlari ya Low oynardim ya da GeForce NOW uzerinden o yuzden Xbox almaya karar vermistim hatta. Neden HDD diye sorarsaniz baktigimda cogu Next gen oyunun en az 40 GB oldugunu goruyorum. Bu ileride expensionlar ve daha iyi grafiklerle artacaktir siye tahmin ediyorum.
HDD diger Xbox jenerasyonunu gorur mu bilemiyorum. Omurleri 5 yil diyorlar ama amacim daha uzun sureler oyun konsolu icin kullanmak.
Yardimci olursaniz sevinirim.
HDD diger Xbox jenerasyonunu gorur mu bilemiyorum. Omurleri 5 yil diyorlar ama amacim daha uzun sureler oyun konsolu icin kullanmak.
Yardimci olursaniz sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: