Hızlı biçimlendirme seçeneğinin tikini kaldırın.Arkadaşlar 2-3 ay önce aldığın Samsung SSD şifresini unuttum, SSD nasıl tekrar şifre koyabilir ya da içine girebilirim? Biçimlendirdim ancak biçimlendirince 40 MB oluyor SSD şimdi de teşekkürler.
Ayrı bir partisyon mount ediliyor T5 bilgisayara takıldığında, onu görüyor arkadaş büyük ihtimal.Hızlı biçimlendirme seçeneğinin tikini kaldırın.
Bu şekilde olmalı aslında, ilginç bir durum.**Şifreyi unutursanız, diski biçimlendirerek (içerisindeki veriler silinir) şifresiz kullanıma devam edebilirsiniz. Ancak diskin şifreleme özelliği kaybedilmiş olur.
herkese cevaplar için teşekkürler. Hızlı biçimlendir tikini kaldırdım, şuan biçimlendiriyor. tekrar dönüş yapacağım.T5 SSD diskin kilidini nasıl açarım? | Samsung Destek TR
Bu şekilde olmalı aslında, ilginç bir durum.
Nasıl yaptınız? Ben de şuan şifreyi hatırlamaya çalışıyorum.herkese cevaplar için teşekkürler. Hızlı biçimlendir tikini kaldırdım, şuan biçimlendiriyor. tekrar dönüş yapacağım.
Biçimlendirme işlemi çok uzun sürüyor %80 %90 gelince de Windows biçimlendirmeyi bitiremedi hatası veriyor(başka bir pcde deniyorum şuan) . Başka yolu yok mudur açmanın?
Ayrıca arkadaşlar şifrenin doğru olduğuna eminim. Çünlü pc giriş şifresiyle aynı yapmıştım. Daha önce deneyip girmiştim. Bir arıza söz konusu olabilir mi ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.