Samsung Tab 3 Lite Custom ROM nasıl yapılır?

RMC Team

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Intel Core i5 - 760
Ekran Kartı: RX 550 4GB
Anakart: ASUS P7P55D-E LX
RAM: Patriot VIPER 1600MHz CL9 (8 + 8) 16GB
SSD: Sandisk SSD Plus 240GB

HDD1: WD Black 1 TB 7200 RPM (WD1003FZEX)
HDD2: Seagate 80GB 7200RPM (ST380819AS)

Kasa: Dark Racer Mavi LED
Güç Kaynağı: High Power AE-A600-v4 600W

Mouse: Corsair Katar Pro Kablolu
Klavye: Gamenote KB487L
MousePad: Xrades 40x30
Kulaklık: Hadron HS312

İşletim Sistemi: Windows 10 64-Bit PRO
Samsung Tab 3 Lite tabletim var ve tableti sıfırladım. Ben de Custom ROM yüklemeye karar verdim. Nasıl yüklerim? Ve Custom ROM öneriniz var mı?

Şu rehber ile ilk önce TWRP kurun cihaza.
Odin sürümünü en güncel olanı kullanın.

Bir de hocam bir şey soracağım bu ROM yapınca tablette ne değişecek?

ROM'dan roma değişir. AOSP tabanlı ROM ise arayüz komple değişecek ve gereksiz uygulamalardan arınacağı için hızlanacak ama touchwiz ise içinden birkaç uygulamayı çıkartıp birkaç patch ekleyip tableti biraz daha hızlandırmaya çalışmışlardır.

ROM'dan roma değişir. AOSP tabanlı ROM ise arayüz komple değişecek ve gereksiz uygulamalardan arınacağı için hızlanacak ama touchwiz ise içinden birkaç uygulamayı çıkartıp birkaç patch ekleyip tableti biraz daha hızlandırmaya çalışmışlardır.
Hocam Şu videodaki adımları takip etsem olur mu attığınız rehber biraz kafamı karıştırdı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam şu videodaki adımları takip etsem olur mu attığınız rehber biraz kafamı karıştırdı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Olur hocam ama mutlaka attığım rehberdeki TWRP dosyasını kullanın ve Odin sürümü güncel olsun.

Olur hocam ama mutlaka attığım rehberdeki TWRP dosyasını kullanın ve Odin sürümü güncel olsun.
Hocam USB bağlarken USB tanınamadı diyor ve COM gelmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı