Üzerinde USB işareti var kullandığım kablonun.
O zaman destekliyor olması gerek. Aklıma şu an sadece cihazı sıfırlamak veya daha önce şarj portu değişimi yapılmış olma olasılığı geliyor.
Üzerinde USB işareti var kullandığım kablonun.
Aygıt Yöneticisinde de şu sürücü gözüküyor.O zaman destekliyor olması gerek. Aklıma şu an sadece cihazı sıfırlamak veya daha önce şarj portu değişimi yapılmış olma olasılığı geliyor.
Aygıt yöneticisinde de şu sürücü gözüküyor.
Eki Görüntüle 1758985
Aygıt sürücüsünü güncellemeyi dener misiniz? Güncel sürücüyü Windows bulabilir diye düşünüyorum.
Windows 11 ben de öyle düşündüm. Her halde tablette sorun var. Çünkü diğer tabletlerde oluyor.
Şarj portu değişimi yapıldıysa olabilir. Bazı yan sanayi şarj portları veri aktarımını desteklemiyor maalesef![]()
Hocam hiç değişilmedi.
Şarj portu kirli ise temizleyebilir misiniz? Bir kere aynı olay benim de başıma gelmişti ve temizleyince düzelmişti. Şarj hızında bir sorun var mı?
Tablet çok eski olduğu için ondan alakalı diye düşünüyorum. 2015 yılında almıştım tableti.
4.4.4Sürücü uyumluluk sorunu vb. olabilir. Android sürümünün bayağı eski olduğunu hatırlıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.