Samsung Tab A 8.0 2019 model tabletime root atmak istiyorum ama rootla ilgili bir şey bulamadım. Tablet modelini arattığımda yardımcı olursanız sevinirim.
Samsung Tab A 8.0 2019 model tabletime root atmak istiyorum ama rootla ilgili bir şey bulamadım. Tablet modelini arattığımda yardımcı olursanız sevinirim.
Root Instructions for SM-T290 (Samsung Galaxy Tab A 8.0 2019) Welcome! This is my first guide on XDA Developers. This will tell you how to root a Samsung Galaxy Tab A 8.0 2019, specially for the SM-T290 model of it. I hope you like it and it...
Atılır. Eğer bilgisayarın varsa TWRP kurup root dosyası ile rootlayabilirsiniz. Bilgisayarın yoksa, kingroot diye bir uygulama vardı Android'in yeni sürümlerinde çalışıyor mu bilmem ama deneyebilirsin.
Samsung Galaxy Tab A8 2019 (T290) için LineageOS 20 GSI Uyarı: Bu resmi bir yapım değildir! Bu cihazda çalışan TWRP olmadığı için deneme amaçlı hazırlanmıştır. Eğer cihazınızın bootloader sürümü (S3/U3) ise resmi sürümü kullanabilirsiniz. Cihazınızın brick olması kurtarılmaz duruma gelmesine...
Bugün yine güzel rehberle karşınızdayım. Başlıkta anlattığım gibi bootloader kilidimizi açaçağız. uyarı: Cihazınız kutudan Android 8 (oreo) ve altı çıkıyorsa sadece OEM kilit açmayı aktif etmeniz yeterlidir. (Android 8 ve altı cihazlarda bootloader kilidi bulunmamaktadır.) Önemli verileriniz var...
Atılır. Eğer bilgisayarın varsa TWRP kurup root dosyası ile rootlayabilirsiniz. Bilgisayarın yoksa, kingroot diye bir uygulama vardı Android'in yeni sürümlerinde çalışıyor mu bilmem ama deneyebilirsin.
Hocam ben Custom ROM kurmuştum geçen yıl uğraşa uğraşa ama pek bir faydası olmuyor bu tablete ne yazık ki. 2 GB RAM'ı olduğu için ne yaparsak yapalım donuyor kasıyor yine.