Samsung Tab A 8.0 root nasıl atılır?

Noure.PVT

Centipat
Daha fazla  
Samsung Tab A 8.0 2019 model tabletime root atmak istiyorum ama rootla ilgili bir şey bulamadım. Tablet modelini arattığımda yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung Tab A 8.0 2019 model tabletime root atmak istiyorum ama rootla ilgili bir şey bulamadım. Tablet modelini arattığımda yardımcı olursanız sevinirim.

Atılır. Eğer bilgisayarın varsa TWRP kurup root dosyası ile rootlayabilirsiniz. Bilgisayarın yoksa, kingroot diye bir uygulama vardı Android'in yeni sürümlerinde çalışıyor mu bilmem ama deneyebilirsin.

Tableti hızlandırırmak için ne yapabilirim kardeşim ikiye bir kasıyor deyip duruyor.

Custom ROM kurabilirsiniz.
İlk önce bootloader kilidini açın.

Atılır. Eğer bilgisayarın varsa TWRP kurup root dosyası ile rootlayabilirsiniz. Bilgisayarın yoksa, kingroot diye bir uygulama vardı Android'in yeni sürümlerinde çalışıyor mu bilmem ama deneyebilirsin.

Vallaha kingroot denedim olmadı TWRP kurmaya çalıştım kurulmadı olmuyor en son buraya yazdım

Tableti hızlandırırmak için ne yapabilirim kardeşim ikiye bir kasıyor deyip duruyor.

Hocam ben Custom ROM kurmuştum geçen yıl uğraşa uğraşa ama pek bir faydası olmuyor bu tablete ne yazık ki. 2 GB RAM'ı olduğu için ne yaparsak yapalım donuyor kasıyor yine.

İkinci fotoğraftaki kullandığı RAM. Tabii GApps kurmazsan belki hızlanabilir.

Dosya Ekleri

• IMG_20240808_231503.jpg
    54,4 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_20240808_231958.jpg
    181,4 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…