Peki binary nereden öğrenebilirimT290 cihazlara binary 3 ve sonrasına root atılamıyor.
Peki binary nereden öğrenebilirim?
Samsung Tab A 8.0 2019 model tabletime root atmak istiyorum ama rootla ilgili bir şey bulamadım. Tablet modelini arattığımda yardımcı olursanız sevinirim.
Yazılım bilgileri kısmında yapım numarası yazar.
Tableti hızlandırırmak için ne yapabilirim kardeşim ikiye bir kasıyor deyip duruyor.
Atılır. Eğer bilgisayarın varsa TWRP kurup root dosyası ile rootlayabilirsiniz. Bilgisayarın yoksa, kingroot diye bir uygulama vardı Android'in yeni sürümlerinde çalışıyor mu bilmem ama deneyebilirsin.
Vallaha kingroot denedim olmadı TWRP kurmaya çalıştım kurulmadı olmuyor en son buraya yazdımAtılır. Eğer bilgisayarın varsa TWRP kurup root dosyası ile rootlayabilirsiniz. Bilgisayarın yoksa, kingroot diye bir uygulama vardı Android'in yeni sürümlerinde çalışıyor mu bilmem ama deneyebilirsin.
Tableti hızlandırırmak için ne yapabilirim kardeşim ikiye bir kasıyor deyip duruyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.