Rehber Samsung Tab A 8" (2019) GSI ROM Kurma

Ellerine sağlık @Umut Nas, Pixel Experience de kur, istiyorum!

Pixel Experience bu cihaz için yok maalesef hocam
@İbo4techno maalesef yok. O isteklerinizi karşılamak için uygulamaları ADB ile silebilirsiniz. Onun için konu açabilirsiniz. Ek olarak TWRP var onun için, root atılabilir. Onun içinde konu açabilirsiniz. Gönül ister ki bu konu içinde yardımcı olayım ama ban adamlar kontrol ediyor

Aslında işlemcisinin ve bootloaderinin aynı olduğu cihazda denenebilir gibi, neyse arıza çıkartmayalım hocam durduk yere

@Umut Nas Tab A7 Lite için varmı rom?
Sadece Google play store olsun başka hiçbir şey gerek yok....
Play store
Mail
Tarayıcı
Kamera
Galeri
Yani lite az ram harcayacak bir rom!!
Bu ROM'lar GSI (her cihaza flashlanabilen) ROM'lar, cihaz için özel derlenmiş ROM'lar değil. İllaki eksiklikler, sorunlar çıkacaktır. Google Play Store için Aurora Store'u yükleyebilirsin şimdilik, indirme bağlantısını yukarıda belirttim.
Gereksiz gördüğün uygulamalara gelirsek iki seçeneğin var. Ya ADB veya root ile sileceksin uygulamaları, ya da kendi ROM'unu derleyip içine seçtiğin uygulamaları yerleştireceksin.
ADB veya root ile silmek istersen bu rehberlere bakabilirsin:

Yok benim GNU/Linux bilgim var, internet bağlantım bayağı iyi ve sistemim taş gibi diyorsan, wiki okuyabilecek kadar sabırlıysan kendi ROM'unu derleyip sunabilirsin.
Device Tree: GitHub - Magendanz/android_device_samsung_gtowifi: Device tree for Galaxy Tab A 8.0 (2019) [SM-T290]
Lineage Wiki'yi incelemeni öneririm: Build guides | LineageOS Wiki
Ekstra olarak buraya da bakabilirsin: https://forum.xda-developers.com/t/...-lineageos-for-an-unsupported-device.4419263/

Ama lütfen ufakta olsa uğraşa girmek istemiyorum diyorsan diğer yüklenebilecek ROM'lar ve düzgün çalışan GApps dosyası bulunana kadar sabret lütfen.

Hocam download moda girmiyor tablet bakarmısınız.

Hocam yazılılar bitince kuracağım ROM'u tablete de detaylı bir anlatım yapar mısınız TWRP'yi nasıl kurduğunuzu anlamadım da tam olarak.

@Umut Nas

Hocam vazgeçtim şu an kuruyorum da yardım eder misiniz?

Son düzenleme:
Hocam ROM'u hem tablete hem de bilgisayara yükleyecek miyiz?

Merhaba bende de T290 var fakat Custom binary blocked yazıyor, fail oluyor Odin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…