ViceroyRoll
Hectopat
Daha fazla
onlara baktım dostum onu hertürlü yaparım.ilk defa fail alıyorum yoksa normalde j7 prime a devamlı rom değiştiren insanım. acaba odin üzerinden cihazın eski stock romumu kurmayı denesem olurmu?Root recovery koruması var o cihazda artık mümkün değil. Custom ROM istiyorsan burada rehberlerim var.
Custom ROM: [Resmi Değil] Galaxy Tab A8 2019 LineageOS 20 ROM
Samsung Galaxy Tab A8 2019 (T290) için LineageOS 20 GSI Uyarı: Bu resmi bir yapım değildir! Bu cihazda çalışan TWRP olmadığı için deneme amaçlı hazırlanmıştır. Eğer cihazınızın bootloader sürümü (S3/U3) ise resmi sürümü kullanabilirsiniz. Cihazınızın brick olması kurtarılmaz duruma gelmesine...www.technopat.net
Custom ROM: [Resmi değil] Samsung Galaxy Tab A 8.0 2019 (T290) PixelExperience 13 GSI ROM
Samsung Galaxy Tab A8 2019 (T290) için PixelExperience GSI. Cihazınızın brick olması kurtarılmaz duruma gelmesine. ve Knox 0x1 olmasına göze alarak bu işlemi yapınız. Heribert Yavuz sorumluluk kabul etmez. Ana bant sürümü T290XXS5cwg5. Çalışan özellikler. Kamera Wi-Fi BT ses titreşim GPS vb...www.technopat.net
Onlara baktım dostum onu her türlü yaparım. İlk defa fail alıyorum yoksa normalde J7 Prime'a devamlı ROM değiştiren insanım. Acaba Odin üzerinden cihazın eski stock ROM'umu kurmayı denesem olur mu?
Hayır olmaz bootloader sürümünden takılıyorsun U4/S4 üstü sürümünde Samsung bir çeşit koruma getirdi.
Başka bir konuda yapım numarasıyla alakalı bir şey paylaşmışsın benimki S5 yani en kötü bunu bir şekilde kırmanın bir yöntemi yok mu?
U4/S4 üstü sürümünde Samsung bir çeşit koruma getirdi.
Knoxtanmı bahsediyorsun?
Custom ROM: [Resmi Değil] Galaxy Tab A8 2019 LineageOS 20 ROM
Samsung Galaxy Tab A8 2019 (T290) için LineageOS 20 GSI Uyarı: Bu resmi bir yapım değildir! Bu cihazda çalışan TWRP olmadığı için deneme amaçlı hazırlanmıştır. Eğer cihazınızın bootloader sürümü (S3/U3) ise resmi sürümü kullanabilirsiniz. Cihazınızın brick olması kurtarılmaz duruma gelmesine...www.technopat.net
Custom ROM: [Resmi değil] Samsung Galaxy Tab A 8.0 2019 (T290) PixelExperience 13 GSI ROM
Samsung Galaxy Tab A8 2019 (T290) için PixelExperience GSI. Cihazınızın brick olması kurtarılmaz duruma gelmesine. ve Knox 0x1 olmasına göze alarak bu işlemi yapınız. Heribert Yavuz sorumluluk kabul etmez. Ana bant sürümü T290XXS5cwg5. Çalışan özellikler. Kamera Wi-Fi BT ses titreşim GPS vb...www.technopat.net
Hocam önce pixeli kurdum sonra kasmalardan falan beğenmedim. LineageOS'u kurdum baktım pin istiyor önceki pin kodunu girdim bir baktım Play Store falan var Google hizmetleri falan var eski indirdiğim programlar falanda duruyor ama menü butonu falan kullanılmıyor ne yapacağım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.