Düzgün çalışır mı? Flashable ROM ne demek onu bilmiyorum sadece.
Hiç bulamadım, araştırdım o kadar.
Yok mu bu tablete göre bir TWRP?
Peki ben hiç bir şekilde Pixel ROM falan atamam mı içine bende araştırdım baya bir yöntemi yok mudur?Binary 3 ve sonrasında imkansız.
Root recovery koruması mevcut.
Peki ben hiçbir şekilde pixel ROM falan atamam mı içine bende araştırdım bayağı bir yöntemi yok mudur?
Nasıl birşey hocam? Ben sizin rehberinizdeki Pİxel Experienceyi kurmak istiyorum.Odin flashable ROM'larım var.Custom ROM: [Resmi değil] Samsung Galaxy Tab A 8.0 2019 (T290) PixelExperience 13 GSI ROM
Samsung Galaxy Tab A8 2019 (T290) için PixelExperience GSI. Cihazınızın brick olması kurtarılmaz duruma gelmesine. ve Knox 0x1 olmasına göze alarak bu işlemi yapınız. Heribert Yavuz sorumluluk kabul etmez. Ana bant sürümü T290XXS5cwg5. Çalışan özellikler. Kamera Wi-Fi BT ses titreşim GPS vb...www.technopat.net
Nasıl bir şey hocam? Ben sizin rehberinizdeki PixelExperience'yi kurmak istiyorum.
Olur.Pixel ROM olduğu için ağırdır.
LineageOS'ta var isterseniz?
Düzgün çalışır mı? Flashable ROM ne demek onu bilmiyorum sadece.Custom ROM: [Resmi Değil] Galaxy Tab A8 2019 LineageOS 20 ROM
Samsung Galaxy Tab A8 2019 (T290) için LineageOS 20 GSI Uyarı: Bu resmi bir yapım değildir! Bu cihazda çalışan TWRP olmadığı için deneme amaçlı hazırlanmıştır. Eğer cihazınızın bootloader sürümü (S3/U3) ise resmi sürümü kullanabilirsiniz. Cihazınızın brick olması kurtarılmaz duruma gelmesine...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.