Samsung Tab A11 alınır mı?

TheArn2000

Centipat
Daha fazla  
İyi akşamlar hocalarım öncelikle. Sınırlı bir bütçem var ve şu an Samsung Tab A11 modelini gördüm. Not alma, Çeşitli e-kitapları okuma ve çok nadir olacak hafif oyunları oynamak için almayı düşünüyorum sizce alınır mı? (Genel olarak ders amaçlı kardeşime alacağım)

Son düzenleyen: Moderatör:
Helio G99 çoğu oyunu düşük ayarda 40-45 FPS'te oynatır diye tahmin ediyorum. Sonuçta ucuz bir tablet, ahım şahım bir şey beklememek lazım. Not almak biraz zor olabilir, kalem desteği yok tabletin kitap okuma vb. şeylerde sorun çıkarmaz.

A9 kullanıyorum 1 yıldır, 90Hz ekran hariç aynı tabletler. Birçok teknoloji mağazasında zaten olduğu için(Turkcell bayileri vs. de dahil) gidip bir inceleyebilirsiniz diye düşünüyorum. Ben kendisinden genel olarak memnunum, kitap ve çizgi roman-manga okumak, oyun oynamak(özellikle emülatör) için kullanıyorum. Bu boyutta bu fiyata bu özellikte başka bir alternatif bulunmuyor zaten. 8 GB altında RAM'e sahip bir cihaz almanı önermem. Bunun dışındakiler de 8K civarı başlıyor zaten. Bu saydıklarından sadece not alma işinde(kalemle) iyi olmayacaktır. Ama kesinlikle önce gidip bir mağazadan bak derim, boyutu ve ekran kalitesi herkese hitap etmeyebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı