Elektronik Samsung Tab A11 Tablet 3.999 TL!

• Konuyu başlatan 815867
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 225
Tab A9'un aynısı, daha güncel ve ekran 90 Hz. Ancak ekran kalitesi çok kötü, küçük çocuğunuz varsa alınır onun dışında alınmaz bence pek. Kardeşimde Tab A9 var ara sıra video çözüm izlerken falan kullanıyorum ancak ekranı gözümü yoruyor gerçekten çok kötü. Şarjı bayağı gidiyor, arayüzde ve uygulamalarda ara sıra takılma yapabiliyor. One UI 8 geldi Tab A9'a, buna daha da güncelleme gelir.

Tab A9'un aynısı, daha güncel ve ekran 90 Hz. Ancak ekran kalitesi çok kötü, küçük çocuğunuz varsa alınır onun dışında alınmaz bence pek. Kardeşimde Tab A9 var ara sıra video çözüm izlerken falan kullanıyorum ancak ekranı gözümü yoruyor gerçekten çok kötü. Şarjı bayağı gidiyor, arayüzde ve uygulamalarda ara sıra takılma yapabiliyor. One UI 8 geldi Tab A9'a, buna daha da güncelleme gelir.
Hocam ders için alınır mı bu? Microsoft office programları falan kullanmayı düşünüyorum. Word ağırlıklı kullanacağım. PDF, tarayıcı da kullanılacak. İş görür mü? Xioami pad 7 13 bin lira çok pahalı. Bu alternatif olur mu sizce?

Hocam ders için alınır mı bu? Microsoft Office programları falan kullanmayı düşünüyorum. Word ağırlıklı kullanacağım. PDF, tarayıcı da kullanılacak. İş görür mü? Xiaomi Pad 7 13 bin lira çok pahalı. Bu alternatif olur mu sizce?

Hocam dediğim gibi ben sadece video çözüm izlerken bile görüntü kalitesi kötüydü, çizim ve ders için pek uygun değil ekranından dolayı. Görüntü kötü, pixeller sayılıyor, ekran teknolojisi kötü, ekrana dokunma hissiyatı kötü. Bunun yerine telefonunuzu kullanın daha iyi olur ben telefondan video çözüm izlerken dikkatim dağılıyor diye tabletten izliyorum.

Hocam ders için alınır mı bu? Microsoft office programları falan kullanmayı düşünüyorum. Word ağırlıklı kullanacağım. PDF, tarayıcı da kullanılacak. İş görür mü? Xioami pad 7 13 bin lira çok pahalı. Bu alternatif olur mu sizce?
Kalem desteklemiyor diye biliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı