Diğer powerbanklarım şarj ediyor ama Spigen etmiyor. 2 farklı powerbank ile denedim, sorun yok. Başka telefonları şarj ediyor ama Tab A7'yi etmiyor.
Şarj etmeyen powerbank bu:
İlk önce PB'nin özelliklerine baktınız mı?
5V 2.5 amper. Zaten günümüz powerbankleri bu şekilde ve cihaz için yeterli. Şarj adaptörü bile aynı şekilde.
İlk önce PB'nin özelliklerine baktınız mı?
5V 2.5 amper. Zaten günümüz powerbankleri bu şekilde ve cihaz için yeterli. Şarj adaptörü bile aynı şekilde.
Yanlış anlaşılma var. Daha yüksek voltaj vermeye gerek yok. 12W ile 15W adaptörün şarj etme süresi değişir. Sonuçta şarj olması gerekir. Tablet PC üzerinden şarj oluyor mu?
Hayır PC'nin verebileceği akım çok daha yüksek USB standartları farklı olduğu için bu durum yaşanıyor. Mesela aynı bilgisayarda farklı porttan daha yüksek akım verebilir.
Hayır PC'nin verebileceği akım çok daha yüksek USB standartları farklı olduğu için bu durum yaşanıyor. Mesela aynı bilgisayarda farklı porttan daha yüksek akım verebilir.
Çok daha mı yüksek dediniz? Ben mi yanlış anladım? USB 3.0 5V 0,9A verebilir. 3.1 ise 9V verebilir. Yanlış bilgiler vermeyin. Thunderbolt olanlar var. Zaten her PC'de de yok.