Samsung Tab A9 neden tekrar aldım?

Makaleler
2
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Özel Güvenlik
Merhaba değerli forum üyeleri.
Daha evvel Samsung Tab A9+ 4/64 GB almıştım. DeX modu güzel fakat; 4 GB RAM yetmiyordu sattım.

Daha sonra ufak olan Tab A9 aldım. Montun cebine sığan güzel cihaz. Ayrıca 13-15-18 saat pil ömrü (ekran süresi) ile inanılmaz...

Dün itibarıyla Samsung Tab A9 satıp (4/64gb) Redmi SE 8.9 modelini alacaktım.
6650MAH pil nedeniyle 20 saat gider diye düşündüm.
İnceleme karşılaştırma videoları izledin.
100'den fazla yorum okudum.
Herkes Samsung demiş.
Ben de 4 farklı mağaza gezip en son telefoncuda 8/128 GB buldum aldım.

IMG_20250114_185752.jpg

IMG_20250114_223034_896.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı olsun. :)

Kullanım amacı nedir? Üniversitem bitince benim iPad’im not defteri ve Netflix cihazı yerine geçmeye başladı. Her gün aktif olarak kullanacak ve fiyatını hak ettirecek kullanım senaryosu bulmak çok zor. Bazen hiç kullanmıyorum diye pili kendi kendine %0’a iniyor. Tabletler heves ile alınıyor ama genellikle pek değmiyor.

Birçok Xiaomi cihaz kağıt üzerinde rakiplerinden iyi olsa da uzun kullanımda kendini belli eder.Galaxy alman daha mantıklı olmuş güncelleme konusunda.Xiaomi Tabletlere ne kadar özen gösteriyor bilmiyorum ama Samsung'un Tab A serisi varken redmi ye gerek yok.Hem alt marka hiç gerek yok ne güzel kaç senelik tab a serisi almışsın mantıklı.

Hayırlı olsun. :)

Kullanım amacı nedir? Üniversitem bitince benim iPad’im not defteri ve Netflix cihazı yerine geçmeye başladı. Her gün aktif olarak kullanacak ve fiyatını hak ettirecek kullanım senaryosu bulmak çok zor. Bazen hiç kullanmıyorum diye pili kendi kendine %0’a iniyor. Tabletler heves ile alınıyor ama genellikle pek değmiyor.
Eski tabletimiz tab3 lite sorunsuz 7 yıl açık hiznette.
Ne pil boşaldı,Ne kendi kendine kapandı.

Kullanım amacım
; Taşınabilir cihaz.
Alışveriş,film dizi izlemek,not almak,Excell tablolar, Seyahat planlama otobüs,ucak bileti kalacak yer ayarlamak..
Oyun değil yani...

İpad Air 4,Air5 ve Mini 5,Mini 6 aldım sattim.
Yazilimdaki kısıtlamalar nedeniyle..
ios /ipad kısıtlı bir uygulama dünyasında sınırlı seçim sunuyor.
Android herşeyin 10 alternatif var.

İos güvenilir olabilir.
Bende bankacılık uygulamaları tablete kurmuyorum.
Kredi kartı bilgilerimi Google play kayit etmiyorum.
Tablet için farklı hesap/e-posta kullanıyorum.

Birçok Xiaomi cihaz kağıt üzerinde rakiplerinden iyi olsa da uzun kullanımda kendini belli eder.Galaxy alman daha mantıklı olmuş güncelleme konusunda.Xiaomi Tabletlere ne kadar özen gösteriyor bilmiyorum ama Samsung'un Tab A serisi varken redmi ye gerek yok.Hem alt marka hiç gerek yok ne güzel kaç senelik tab a serisi almışsın mantıklı.
Kesinlikle katılıyorum.
Tab A9um vardı zaten memnundum 4/64gb.
Kağıt üzerinde Redmi daha üstün.
6gb ram vs 4gb ram.
Ekran farkı .
6650 vs 5100mah

Fakat; Optimizasyonu kötü.islemcisi iyi değil.
İşlemci daha eski yavaş daha fazla pil tüketiyor.
4-5 ingilizce video izledim herkes sormuş hangisi.
Şüphesiz Samsung Galaxy tab A9.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı