Samsung Tab A9 Plus şarj adaptörü alınır mı?

Mr Ali

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, Samsung Tab A9 Plus tablet modelini satın aldım. İçinden sadece.
Type-C'den Type-C'e şarj kablosu çıktı.
Tablet internette 15W şarj destekliyor gözükmesine rağmen mağazadaki bir çalışan 25W'da desteklediğini bu yüzden 25W şarj adaptörü almamı söyledi.
Şarj adaptörüne mağazalar 720 TL fiyat çekiyor.(internette 550 TL)
Benim de Xiaomi 33W şarj cihazı ve kablom var.
Xiaomi şarjımın desteklediği watt değerleri(5v-3a /15W, 9v-3a /27W,
12v-2.25a /27W, 20v-1.35a /27W,
11V-3A/33W)
Sizce doğru olan 15W Samsung adaptör almak mı? 25W Samsung adaptör almak mı? Xiaomi şarj adaptörü ve kablosunu kullanmak mı?

A9+ 15W destekliyor, eleman yanlış söylemiş. Ben olsam 15W Samsung adaptörünü alırdım veya ileride 25 destekli bir şey aldığımda da kullanırım hem çift uçlu C diyerek 25'liği alırdım. Xiaomi'ninkini kullanmakta bir beis yok ama benim masraftan kısmayacağım tek nokta adaptördür, o yüzden o birkaç yüz liraya bakmazdım çok, kendisininkini alırdım. VW'ye Opel hava filtresi taksan da çalışır ama takmıyoruz sonuçta :D

A9+ 15W destekliyor, eleman yanlış söylemiş. Ben olsam 15W Samsung adaptörünü alırdım veya ileride 25 destekli bir şey aldığımda da kullanırım hem çift uçlu C diyerek 25'liği alırdım. Xiaomi'ninkini kullanmakta bir beis yok ama benim masraftan kısmayacağım tek nokta adaptördür, o yüzden o birkaç yüz liraya bakmazdım çok, kendisininkini alırdım. VW'ye Opel hava filtresi taksan da çalışır ama takmıyoruz sonuçta :D

Hm anladım, teşekkür ederim. 15W'lık adaptör sade halde satılsa hemen alacağım ama sade satılmıyor ne yazık ki. Olmadı 25W düşüneceğim sizin de dediğiniz gibi.

Samsung'un Type-C çıkışlı 15W adaptörü yok. Type-C çıkışlı planlı 25W ile başlıyor. 15W cihazdan Type-C to Type-C kablosu çıkması çok saçma. Kabloyu kullanmak için 25W alması lazım zaten. 25W alsın. İleride alırsa Samsung telefonunda da kullanır.

Hm anladım, teşekkür ederim. 15W'lık adaptör sade halde satılsa hemen alacağım ama sade satılmıyor ne yazık ki. Olmadı 25W düşüneceğim sizin de dediğiniz gibi.
Bence 15'e para verilmez, 25'i al gitsin. 25 destekli bir şey illa ki alırsın, işine yarar. Ayrıca iki ucu da Type C onun.
Bu arada cevap olduysam çözüm işaretleyebilirsin 😇

Bence 15'e para verilmez, 25'i al gitsin. 25 destekli bir şey illa ki alırsın, işine yarar. Ayrıca iki ucu da Type C onun.
Bu arada cevap olduysam çözüm işaretleyebilirsin 😇
Aynen öylesi daha mantıklı.

Samsung'un Type-C çıkışlı 15W adaptörü yok. Type-C çıkışlı planlı 25W ile başlıyor. 15W cihazdan Type-C to Type-C kablosu çıkması çok saçma. Kabloyu kullanmak için 25W alması lazım zaten. 25W alsın. İleride alırsa Samsung telefonunda da kullanır.

Aynen bende bu saçmalığı anlamadım zaten ama arkadaşında dediği gibi 25W almayı düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı