Samsung Tab A9 vs Tab A11

maestro1101

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle, iyi Sosyaller dilerim.
Ders çalışmak için aklımda tablet vardı fazla pahalı bir şey almak istemedim. Tab A9 ile Tab A11 gördüm, neredeyse fiyatları birbirine yakın.
Hangisini almamı önerirsiniz? Aralarında fark yoksa donanımsal olarak, rastgele satın alacağım.
Saygılar.

Her iki cihazda arasında devasa bir fiyat farkı yok fakat Tab A11 için ekstra birkaç özellik, ekranı 90 Hz olması gibi ve 7 yıl boyunca yazılım ve güvenlik desteği var. Benim tavsiyem fiyat farkı yakın ve daha yeni olduğu için Tab A11.

İkisi de hemen hemen aynı. Bende A11 var. Uygulamalarda soru çözmek için kullanıyorum. Dandik bir kalemle soru da çözülebilir ama ben onun için iPad 8 kullanıyorum. Biraz bütçenize bağlı olarak çıksanız iyi olabilir çünkü kalemli tablet bayağı fark ediyor.

Bu yanıt için düşüneceğim biraz daha. Müteşekirim cevap için.

Rica ederim. Bütçenizi belirtirseniz daha iyi yardımcı olabilirim. iPad 8 de eskidi artık malum ama onda kalemiyle rahatça PDF çözüyorum, A11'de ise uygulamaları kullanıyorum. A11 fazlasıyla hafif kalıyor diye ikisini beraber taşıyabiliyorum. A11'i 50-100 liralık kalemle kullanmaya çalışınca farkı çok iyi anladığım için o sevdadan vazgeçtim.

Rica ederim. Bütçenizi belirtirseniz daha iyi yardımcı olabilirim. iPad 8 de eskidi artık malum ama onda kalemiyle rahatça PDF çözüyorum, A11'de ise uygulamaları kullanıyorum. A11 fazlasıyla hafif kalıyor diye ikisini beraber taşıyabiliyorum. A11'i 50-100 liralık kalemle kullanmaya çalışınca farkı çok iyi anladığım için o sevdadan vazgeçtim.

Hocam 5-10 arası olabilir, ablam da Tab A9 ila Tab A11 kullanıyordu. Bir ara az çok denemiştim benim için idealdi ama eğer kalem desteği sınırlıysa başka model bakabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı