Samsung Tab S10 FE almaya değer mi?

Hocam pardon 1 ay önce fiyatı böyle idi değiştiğini duymamıştım bile. Şaşırdım şu anda.
ben de 2-3 gündür diyordum bu kalemin şarj aletlerinin fiyatı mı artıyor demek ki artıyormus

15 Eylül'de iPad Pro almıştım fiyatı o zaman 27500'dü hiç düşünmemiştim tekrardan zam koyacaklarını. İnanılmaz bir şey aklım almıyor.
bazı aksesuarlara da eklemişler gibi geliyor bana, %20 civarı.cünkü bir kaç gün önce bir şeyler ekledigimde daha düsük rakam göstermişti ama ben karıştırdım herhalde diyip geçiştirmiştim.

Son tavsiyeniz ne acaba S10 Fe galiba şuan o bütçeye en mantıklı gibi ekranı ve işlemcisi biraz düşük ama idare eder herhalde

Aslında Huawei bakılabilir bu fiyatlara lakin çeviri için herhangi bir aracı var mı işinize yarar onu bilmiyorum.
Huawei kullananlara sordum hepsi alma dedi.

40binle de kalmaz, not alma uygulamaları da çok pahalı bildiğim ,bir kaç sene de onlara ödeme olur.
samsung biraz bütçe dostu .
Samsung'un ekranı ve işlemcisi çok sıkıntı çıkarır mı acaba bir bilgin var mı?

Huawei kullananlara sordum hepsi alma dedi.

Düşük bütçelerde gayet güzel cihazlar donanım olarak sadece işlemcisi düşük seviye kalıyor. Uygulamalarda MicroG ile neredeyse sıkıntısız çözülebiliyor artık belki arada sorun çıkartıyordur ufak tefek onlar göz ardı edilecek sorunlar oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı