Samsung Tab S10 Plus vs Tab S9 vs iPad Air M.2 (6. nesil)

• Konuyu başlatan Rojdaa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 1.182

Rojdaa

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Aslında daha önce de sormuştum. Ama bütçemi denkleştiremediğim için alamamıştım. Hâliyle fiyatlar ve seçenekler değişti. Üniversite için tablet arayışındayım. Hem üniversite hem DGS hem de KPSS için kullanacağım. Tableti çoğunlukla eğitim için kullanacağım.

Slayt hazırlama, PDF üzerinde soru çözme, not tutma, belki ileride tez yazma vb işler için kullanacağım. Ara sıra dizi-film izlerim. Notlar çoğunlukla Telegram üzerinden indirilecek. Ama internette indirmem gereken notlar da olabilir. Tableti gerektiğinde klavye ile gerektiğininde kalemi ile kullanacağım. Uzun yıllar gitmesini istiyorum. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir? Siz olsaydınız hangisini ve neden alırdınız yazarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bence direkt Ipad. Apple ekosistemim için alırdım, günvediğim marka kompakt öncelikle bir problem yaşatmaz. Not tutma dizi film izleme gibi etkinlikler için birebir. Samsung tabletim olmuştu evet güzeller ama şu zamanlarda tercihim kesinlikle Ipad olur.

Merhaba, bence direkt iPad. Apple ekosistemim için alırdım, günvediğim marka kompakt öncelikle bir problem yaşatmaz. Not tutma dizi film izleme gibi etkinlikler için birebir. Samsung tabletim olmuştu evet güzeller ama şu zamanlarda tercihim kesinlikle iPad olur.

Peki sizce Air 6 128 GB mi 256 GB mi? 128 GB uzun kullanım için yeter mi bilmiyorum. Ayrıca M2 işlemcisinin çok ısındığını ve şarjının çabuk bittiğini duydum. Hiç risk almayıp 10. nesil mi alsam.

Peki sizce Air 6 128 GB mi 256 GB mi? 128 GB uzun kullanım için yeter mi bilmiyorum. Ayrıca M2 işlemcisinin çok ısındığını ve şarjının çabuk bittiğini duydum. Hiç risk almayıp 10. nesil mi alsam.
m2 almanızı kesinlikle tavsiye ederim. m2 işlemcilerde ısınma sarj sorunu vs var gibi yorumlar oldu ama gelen güncellemeler ile birlikte çok yenilendi o tablet. 128 gb veya 256 gb aslında tamamen sizin kullanım durumunuz ile ilgili. çok oyun indirip, içerik üretip iş vs dosya depolayacaksanız 256gb tabii ama yogun bir kullanımınız yoksa 128'de yeterli bence.

yıllardır Ipad Air 4 kullanıcısıyım, su an ki ipad 10. nesil muadili sayılabilecek düzeyde, asırı memnunum hala. 4-5 yıl oldu alalı. şarjı hala 4-5 saat gidiyor. performansı iyi. (ben oyun oynayan biri degilim cok ısınmaz ipadim). 10. nesilde tavsiye edebilecegim bir ürün

m2 almanızı kesinlikle tavsiye ederim. m2 işlemcilerde ısınma sarj sorunu vs var gibi yorumlar oldu ama gelen güncellemeler ile birlikte çok yenilendi o tablet. 128 gb veya 256 gb aslında tamamen sizin kullanım durumunuz ile ilgili. çok oyun indirip, içerik üretip iş vs dosya depolayacaksanız 256gb tabii ama yogun bir kullanımınız yoksa 128'de yeterli bence.

yıllardır Ipad Air 4 kullanıcısıyım, su an ki ipad 10. nesil muadili sayılabilecek düzeyde, asırı memnunum hala. 4-5 yıl oldu alalı. şarjı hala 4-5 saat gidiyor. performansı iyi. (ben oyun oynayan biri degilim cok ısınmaz ipadim). 10. nesilde tavsiye edebilecegim bir ürün
Ama 4-5 saat çok az değil mi? Gerçi çok zaman geçmiş normal bir durum. Peki uygulamaları nasıl ücretsiz olması benim için çok önemli.

Ama 4-5 saat çok az değil mi? Gerçi çok zaman geçmiş normal bir durum. Peki uygulamaları nasıl ücretsiz olması benim için çok önemli.
128 GB yeterli olacaktır, sunum ve ders haricinde içerik üretmeyeceksen uygun olur. Appstore'da google play store'daki çoğu uygulama var. Ekstra ücrette istenmiyor. Hangi uygulamalar gerekli mesela oradan örnek verebilirim.

128 GB yeterli olacaktır, sunum ve ders haricinde içerik üretmeyeceksen uygun olur. Appstore'da google play store'daki çoğu uygulama var. Ekstra ücrette istenmiyor. Hangi uygulamalar gerekli mesela oradan örnek verebilirim.
Kusura bakmayın geç cevap verdim. Mesela office programları. Biliyorum slayt vs. hazırlarken çoğu uygulama abonelik ücreti istiyor. Ama ipad de herhangi bir pdf falan açarken sıkıntı yaşar mıyım?
Bir de ben Sahibinden' den birkaç ay kullanılmış tabletler gördüm. Oradan almak mantıklı mı?

Üçünün arasında tabiki s10 plus. İpad çok şarj yiyor. Hızlı bitiyor. Şikayet çok fazla. Heleki not tutma pdf vb konularda s10+ daha iyi olur.
M2 üçünün yanında dipte kalır. Özellikle şarj konusunda. Ve microsoft office programlarında samsungdan daha iyi verim alırsınız

Hocam içinizde iPad varsa sorularınıza detaylı yanıt verebilirim ama S10+ sizin için iyidir.
Of of ben de bilmiyorum. Hayatımda ilk defa bir konuda bu kadar kararsız kaldım. Fiyatları yüksek olduğu için ekstra kararsızım. Harçlığımla alacağım. Bir sıkıntı çıksın istemiyorum. Sonra Tüketici Hakem Heyeti ile uğraş uğraşabilirsen. Yolum bir kere oraya düştü. Bir daha uğraşmak istemiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı